Захарният град

ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Ммм, е това е :-)))) Всъщност като видях снимката и забравих какво исках да кажа за Истанбул, но няма как да не попитам нали не си донесал само снимки? :-))

 2. Йовко, може ли да пуснеш снимката с по-висока резолюция моля, че си я харесах за тапет на десктопа? :) Благодаря.

 3. Добре. Довечера, евентуално… Понеже ще се прибера късно днес… Но има една ръка с кенче безалкохолно долу, вдясно – дано не те бърка…

 4. Оййй, Истанбул! Много обичам да ходя там, но все по една или друга работа ми се случва. И в безумно време – или август (вай, вай, Аллах, няма такава жега!) или февруари (няма такава влага и да, и мен ме валя три дни, нон стоп. и мъгла имаше, почти не се вдигна).

  Много се надявам догодина да успея да прескоча, особено за street цели – хем дотогава ще съм се снабдила и с подходящия обектив :-)))

 5. Заглавие: „Грижовно подреден арсенал от малки и по-големи висококалорични бомбички, пръчки и фишеци“ :]

  Някой въобще може ли да си представи колко калории има общо на тази снимка?

 6. Истанбул не е моя град. Дойде ми неприятно много това лято, когато минахме от там за три дни.

  Снимката иначе… за дебелариум е… като я гледаш и дебелееш. Аз качих 0.5 кг само докато се взирах. Ако я сложа на десктопа… 1920… толкова килограми ще стана!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: