Action mode: ON

Action mode: ON

Ама ден беше… Още от сутринта някак започна на високи обороти – не стига, че е понеделник, но и ден първи от месеца…

Страх ме беше да си отворя пощата – ужасно количество служебна, три кофи СПАМ и пак множество неотговорени лични писма – колко ли хора ме мразят… Само, че вече не смогвам да отговарям на дълги писма – превърнал съм се в телеграфен reply-вач – ако мога да отговоря с една реплика правя го веднага, ако не писмото остава на опашка с идеята в близките дни да намеря време за отговор. Чувствам как още малко ми трябва и ще спра прецизно да следя отговорите си, т.е. ще започна да не отговарям на всички писма – и не защото не искам, а защото не смогвам… Дебиянец-неебалник би ме нарекъл Мишинев…

Успях да довърша в обедната си почивка идеята на UrbanStyle.org и я публикувах там. От една новина в linux-bg.org научих за един интересен art-проект, който уви не успях да видя, но пък се запознах по ICQ с Antony Raijekov и сега цяла вечер слушам музиката му. Всичките му неща са Creative Commons. И между другото са точно в десятката на музикалните ми настроения и вкусове. Страшни са нещата ти, Тони! Наистина!

С Никола поспорихме малко за терминология, а на база същата дискусия с Пейо измислихме наградата за автора на графична глава на UrbanStyle.

И подкрепяйки идеята на Пейо за съпротива срещу action-а отивам да спя!

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България