Art център Photosynthesis

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Йовко, успя да ме разплачеш… Струваше ни много… усилия, енергия, време, надскачане на себе си и на това, което си мислим, че можем да дадем от себе си. И сега, благодарение на теб, успях да го погледна отстрани и да разбера, че си струваше. Благодаря ти за думите!

  2. Как да не си е струвало? Аз толкова усмихнати хора на едно място като вчера не бях виждал скоро! Само заради това си е струвало… А това е енергия, която няма да остане без ефект. Браво на вас! :)

  3. Йовко, много добре си го написал!

    Мястото е страхотно!

    Силно се надявам фотографското изкуство да става все по-познато и харесвано в България.

  4. Браво! Ще се отбия тия дни, за да го разгледам! Може ли някак да пращаш в онази мини-мини-соц. мрежичка подобни събития. Аз си признавам и се чувствам виновен, че не следя сайта на ФотоСинтезис, но… можеше и аз да се отъркам у истински фотографи, че знае ли човек…

  5. Споделям мнението ти, Запознах се от година по пленерите с екипа на Фотосинтезис и те дават всичко от себе си! А новия магазин е просто прекрасен – той осъществява не само мечтата на Петрос, но дава възможност на фотографското общество у нас да общува чрез прекрасни изложби и интересни прожекции, а скоро ще можем и да изпием и по Капучино и да дискутираме своите малки и големи мечти! От името на всички фотолюбители брагодаря на всички от Фотосинтезис, благодарение на които се осъществи тази мечта!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: