Awake

Default Featured Image

Първият работен ден за годината отмина. Стартирах ден по-късно от останалите в офиса заради единия ден отпуск, останал за използване от миналата. Беше спокоен ден – едно добро начало на годината. Дори сутринта преди старта на работния екшън позяпах из Amazon за да си харесам някои книжки, а даже открих и нещо, което беше близо до ума, че трябва да съществува и просто трябва да го потърся, но не ми беше хрумвало досега.

Днешното представление на NightSongs е паднало поради болест, но пък една добра новина от края на миналата година е, че отново ще има представления на „Камината“. Подробностите – по-късно. А дано всичко е наред до другата седмица и за NightSongs, и най-важното – всички болни да са оздравели.

Преди малко ме поканиха да пиша и в едни IT блогове… Съгласих се… Да видим какво ще се получи. А точно в момента, слушайки Art Pepper докато пиша това, се сещам, че днес научих за саксофона толкова, колкото не съм знаел за него досега през целия си живот. Странно някак си… А, да – и няма връзка с горното… а нужно ли е… ;-)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>