Awake

Awake

Първият работен ден за годината отмина. Стартирах ден по-късно от останалите в офиса заради единия ден отпуск, останал за използване от миналата. Беше спокоен ден – едно добро начало на годината. Дори сутринта преди старта на работния екшън позяпах из Amazon за да си харесам някои книжки, а даже открих и нещо, което беше близо до ума, че трябва да съществува и просто трябва да го потърся, но не ми беше хрумвало досега.

Днешното представление на NightSongs е паднало поради болест, но пък една добра новина от края на миналата година е, че отново ще има представления на „Камината“. Подробностите – по-късно. А дано всичко е наред до другата седмица и за NightSongs, и най-важното – всички болни да са оздравели.

Преди малко ме поканиха да пиша и в едни IT блогове… Съгласих се… Да видим какво ще се получи. А точно в момента, слушайки Art Pepper докато пиша това, се сещам, че днес научих за саксофона толкова, колкото не съм знаел за него досега през целия си живот. Странно някак си… А, да – и няма връзка с горното… а нужно ли е… 😉

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България