Back online

Back online

Завърнах се отново в София след изцеждащо-уморителна „отпуска“ в Пловдив. Всъщност нямах никаква идея да почивам. Утрепах три дни в административни гонки из институции като Allianz, КАТ, данъчното… В крайна сметка регистрирах возилото. Беше леко по-лесно отколкото очаквах.

Тази сутрин се сдобих и със самолетния билет за Щутгарт. Ще летя дотам през Виена, а ще се връщам с Луфтханза през Мюнхен. Като си гледам програмата – освен неделята следобед всичките дни са запълнени отвсякъде. Курсът обаче така или иначе е обещаващо интересен. Запазих си стая в Holiday Inn Stuttgart – на картинките изглежда добре. Беше приключение – оказа се, че като се обадих лично получих значително по-добра цена отколкото през агенцията на AmEx. Това определено е странно. Трябва да го имам наум и занапред.

Чувствам се чудесно след намалената доза Интернет в ежедневието ми, но все пак днес ми се бяха натрупали гигантски бройки писма и не ми се размина ролята на спамър, а трябваше и да информирам заинтересуваните за поредната смяна на GSM-номера си. Всъщност по сантиментални подбуди реших да си върна първия, който ползвах до преди една година.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България