BHPhotoVideo.com

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Само за дразнеща справка – фактурата за предпочитаният от мен Sekonic L-358, заедно с wireless radio модула и доставката с UPS – 3 days е с обща стойност под 270 долара – и това са цени за крайни клиенти. А най-добрата цена само на L-358 (без радио-модула, а той не е евтин!) у нас е малко над 500 лв. Изводите остават за вносителите (легални или не) и за очакванията им за „нормални“ надценки…

 2. Аз си купих моя Panasonic FZ50 от този магазин и наистина останах очарован от качеството на услугите. На всеки щанд има по няколко човека, които дават акъл. А от времето на избора на фотоапарат, през съвета „вземете си UV-стъкло да ви пази лещите на обектива“ и „тази чанта е подходяща, а и не е скъпа“, през взимането на поръчката, касата и получаването на стоката минаха около 3 min, max. Страхотна ефективност.

 3. Магазина е наистина страшен. Вътре работят само евреи (такива с къса коса и къдрици отстрани). Аз съм ходил няколко пъти там и трябва да се отиде. Като си купиш нещо не ти го дават веднага а го пускат по един конвейр който върви над главата ти и гледаш как върви точно това което си си харесал заедно с теб. После като плащаш ти го дават опаковано. Много приятно е вътре, наистина. Аз си купих от там моя Canon 350Xti и Yamaha YPG-625 и съм много доволен. Дори на сайта им, като пазаруваш ако им кажеш че е висока цената ти я намалят още малко.

  Колкото до New York ти препоръчвам да дойдеш. Има много да се види и както каза Пейо, няма общо с държавата. Ние тук обичаме да се шегуваме, че в Манхатън има всичко с изключение на американци :)

 4. Здрасти Йовко, може би леко оф-топик, но как стоят нещата с митата при покупка от ВН? UPS добавят ли ги стойността на стоката или трябва да се размотавам с някякви бюрократщини. Харесал съм си една фото-банка на Jobo и се чудя.
  cheers
  Росен

 5. Ами аз всъщност не ship-вам към себе си, а към адрес в Калифорния, а оттам ще ми го донесе един приятел като личен багаж. Доколкото знам сайта калкулира само евентуални данъци от щат към щат или към мястото на доставка. Ако ship-ваш към България най-вероятно ще си платиш митото (ако има такова) при получаването на нещото.

  При всички случаи няма как сайта или куриерската служба да ти калкулират митото, доколкото то се определя от държавата, в която внасяш стоката и ти го дължиш към нея, а не към тях.

 6. Хм, предположих че ако се ползва UPS, техният клон в БГ би могъл да прави това… както и да е явно трябва да проуча. Благодаря ти.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: