Билети за Elevation 2012 срещу дарение

Искаш ли два билета за Elevation 2012 през уикенда?

На половината цена, на която в момента се продава един! Нужно е само да пуснеш коментар под този пост – тук в сайта (Facebook не се брои) с текст „Искам“. И не забравяй да оставиш email за връзка. Най-бързият по време ще получи контактите на една организация, която се грижи за изоставени деца. След това ще трябва да направиш дарение от 50лв в тяхна полза (online или с банков превод) и да дойдеш с бордерото или разпечатка на превода до офиса ми в Интерпред и да си получиш билетите.

Уточнение (постфактум): Понеже май не го артикулирах ясно (а и не счетох за нужно), но тъй като съм създал заблуда, че това е някаква организирана игра, следва да уточня, че не беше. Двата билета са мои и са купени лично от мен още преди месеци. В последствие се оказа, че нямам желание да ги използвам. Опитах да ги подаря на някои от приятелите си, но всички около мен или си имаха, или не искаха. Затова реших да ги дам на някой, който е ОК да дари срещу тях 50лв на „SOS Детски селища“ – организация, с която нямам нищо общо, а просто подкрепям лично и ежемесечно със скромна сума от години. Това е…

3 коментара за “Билети за Elevation 2012 срещу дарение”

  1. И двамата Жоро. И двамата в една и съща минута. Но Жоро Дерменджиев е бил няколко секунди по-бърз и WordPress го е класирал първи. Имам само един комплект билети, обаче, за съжаление. Жоро Дерменджиев – вече трябва да си получил линк. Организацията е SOS Детски селища България.

    Край на състезанието! 🙂

Коментарите са спрени.