bTV Новините – за optimiced.com

12 мнения за “bTV Новините – за optimiced.com”

  1. Беше късичка 5 минутка. В общи линии казаха че няма нищо незаконно в постнатото на optimiced (според медииното право).

  2. Не беше зле според мен… Точно и обективно. Казаха какво се е случило. Казаха, че коментар от МВР ще има утре. Мишел не е пожелал да коментира нищо повече освен това, което е написал, което е негово право. А Нели Огнянова каза, че според нея не може да се говори за противозаконно съдържание, че ГДБОП не бива да действа по този начин и изказа опасение за подтекст за бъдещо по-твърдо поведение от страна на полицията.

  3. ps. Което би трябвало да направи действията на ГДБОБ незаконни, но нямаше казано такова нещо в пряк текст. ГДБОБ са богопомазани.

  4. Pss. Впрочем, то няма нито организация, нито престъпност в протестите, че да са субект на разследване от Главна Дирекциа за Борба с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.
    Плужеци, които отдавна плачат за съд, заедно с тези срещу които те нямат никакво намерение да се борят.

  5. Мдаааа … и на мен ми се искаше да чуя кой от ГДБОП ще изкоментира случката. Току виж се появил някой по-компетентен от Явор Колев, но уви… Остава утре да чуем/видим/прочетем как МВР ще коментира случката.

  6. Мен би ме било срам да ме отразяват в таква долна и противна (и т.н., няма да ми стигнат епитетите) телевизия като бтв. Не мисля, че е повод за радост.

  7. bTV не е любовта и на моя живот, но всъщност какво точно повече очаквахте да кажат в новините? Беше точно и прецизно…

Вашият коментар