Из „въздуха“ се носи информация, че в 19 ч. в bTV Новините, след по-малко от час, ще има репортаж или коментар за проблема ГДБОП vs. optimiced.com. Да видим…

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Това да го видя, ще ми е трудно да го повярвам.

  Отговор

 2. Мдаааа, постно, постно! :-/

  Отговор

 3. Беше късичка 5 минутка. В общи линии казаха че няма нищо незаконно в постнатото на optimiced (според медииното право).

  Отговор

 4. Не беше зле според мен… Точно и обективно. Казаха какво се е случило. Казаха, че коментар от МВР ще има утре. Мишел не е пожелал да коментира нищо повече освен това, което е написал, което е негово право. А Нели Огнянова каза, че според нея не може да се говори за противозаконно съдържание, че ГДБОП не бива да действа по този начин и изказа опасение за подтекст за бъдещо по-твърдо поведение от страна на полицията.

  Отговор

 5. ps. Което би трябвало да направи действията на ГДБОБ незаконни, но нямаше казано такова нещо в пряк текст. ГДБОБ са богопомазани.

  Отговор

 6. Pss. Впрочем, то няма нито организация, нито престъпност в протестите, че да са субект на разследване от Главна Дирекциа за Борба с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.
  Плужеци, които отдавна плачат за съд, заедно с тези срещу които те нямат никакво намерение да се борят.

  Отговор

 7. Мдаааа … и на мен ми се искаше да чуя кой от ГДБОП ще изкоментира случката. Току виж се появил някой по-компетентен от Явор Колев, но уви… Остава утре да чуем/видим/прочетем как МВР ще коментира случката.

  Отговор

 8. Мен би ме било срам да ме отразяват в таква долна и противна (и т.н., няма да ми стигнат епитетите) телевизия като бтв. Не мисля, че е повод за радост.

  Отговор

 9. И според мен беше малко, закъсняло и непълно. Вярно – все пак е нещо. Но малко.

  Отговор

 10. bTV не е любовта и на моя живот, но всъщност какво точно повече очаквахте да кажат в новините? Беше точно и прецизно…

  Отговор

 11. Силвия Пешева 16 юли 2007 в 13:33

  Както се казва – малко, но от сърце. И това е нещо:)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо