Честита Баба Марта

Жена ми се наслаждава! Аз се притеснявам! (Fawlty Towers)

Най-тревожното изречение, което една жена е способна да произнесе, запътвайки се към банята е „Няма много да се бавя“. Обикновено това означава, че имаш достатъчно време да приготвиш вечеря, да си поканиш друга мацка (за вечерята) и да я отпратиш, плюс евентуално времето за измиване на чиниите…

Е, добре сме дошли в женския месец в годината. Което следва да ни говори, че с днешна дата вече е отминала цяла 1/6 от текущата година. Отлиствайки календара на IBM на новия месец (на всеки лист има фотография и някаква мисъл), на фона на египетските пирамиди се появи следното:

Всеки човек е архитект на собствената си съдба.

Така е… Ама как само лети времето…

5 мнения за “Честита Баба Марта”

 1. Ние с моя съпруг доста често изпадаме в нелепи ситуации, точно защото на пръв поглед боравим със съвсем различни концепции за време. Според него обаче причината за това разминаване е съвсем друга: аз в частност, но и жените по принцип, имаме много голямото желание да избягваме конфликти. Разбирай, повече от мъжете. И точно за това казваме неща, които не мислим, но знаем, че ответния човек би искал да чуе.

 2. без да искам погледнах тук,честна дума :))
  И съвсем без да искам се върнах на „усещане за жена“.
  „женски месец“..“женско мислене“..“женско поведение“…не че нещо ама да питам все пак: да не би да усещам скрита омраза към женското?:))
  Моята баба навремето ми казваше така:
  -Дойде ли Великден е отлетяла годината!

 3. Уф, сякаш човек няма право да се пошегува… Акцента на поста даже е съвсем в друга посока, но следва да се чете между редовете понякога. Съвсем нарочно обаче – не без да иска…

 4. уфффф
  Съвсем не нарочно съм те обидила yovko..за което се извинявам …И аз правех някаккъв опит да се пошегувам….
  Голяма част от деня ми мина „ровейки се“ из старите постинги в този блог и ако съм прозвучала неочаквано може би е било под виянието на четеното..Моля да бъда извинена,няма да се изказвам повече нито подготвенА нито неподготвена…другото ще си го запазя за да няма повече недоразумения.

Вашият коментар