Четири свещички

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Йовко, нека да е честит рождения ден на твоя прекрасен блог, който аз с удоволствие чета! На мнение съм, че отношението между блогера и неговия сайт е нещо като връзката между двама партньори. Ако и двете страни се зареждат с енергия и вдъхновение, при това се развиват и израстват в различни аспекти – тази връзка има смисъл и бъдеще. Убедена съм, че това е точно така при теб и твоя модерен и интересен блог! И няма по-голяма радост от тази да споделиш мислите си и мнението си с другите сродни души, които са пръснати навсякъде по света, да поспориш, да се заредиш с нови идеи, да продължиш напред!
  Нека да е честит рождения ден на един от най-стойностните и интересни български блогове!

 2. Честит рожден ден на блога, Йовко! (Май аз и твоят блог имаме рожден ден на един и същи ден, само годината е различна;-)

  Харесва ми новият дизайн (харесвах и предишния, ако трябва да съм честен…) и фавиконът, също, макар че според мен фавикончето с движещият се обектив си беше много добро! (Request: може ли един ден, когато е възможно, да покажеш на отделна страница някъде, как е изглеждал блогът през годините? Дори и да са screenshot-и, пак ще е готино…)

  Със сигурност, за 4 години толкова много неща са се променили…

  Само едно нещо остава – все така приятно ми е от време на време да хвърлям по едно око на yovko.net и да те чета:)))

  Успех!! :-)

 3. Благодаря за пожеланията и добрите думи! Честит рожден ден и на теб, Мишел! :-) Ще си помисля за screenshots… Честно казано не съм сигурен, че пазя такива на всички версии…

 4. Честито!
  Блогът ти е много хубав и винаги съм го харесвал. Пожелавам ти много, много успехи, а на блога да е много посещаван и харесван :-)

 5. Поздравления! Твоя блог беше първият, който привлече вниманието ми и изобщо ме накара да се замисля над идеята за собствен. Днес моя е факт, а твоя все по-хубав и хубав :-))) Успехи!

 6. С торти или със свещички, факта-събитие е налице. Резултатите – нещо истинско, искренно и адаптирано за ежедневието ни. Провокиращо сетивата ни. Аз благодария за поредния порив. Успехи и за бъдеще! Респект.

 7. И от мене честит рожден ден!
  Пожелавам каквото си пожелаете да се сбъдне. Макар че чета блога едва от няколко месеца и рядко коментирам, стои малко неловко, но пък поне днес да се обадя. Поздрави!

 8. честито, йовко!

  новия външен вид много ми допада. аз съм решил най-после да си нарисувам моя сайт от до целия, но най-рано по коледните празници сякаш.

 9. Честито и от мен! ;-)
  Новата визия е много приятна и свежа.
  А колкото до валидацията на кода – като гледам само дребни нещица, така че… :) а, да, по-удобно изглежда да не се променя/наглася темата на WP, доста е занимателно определено.

 10. Честито и от още едно твое/ваше духовно чедо/блог :-) Хубаво е да те има, хубаво е да се споделяш, както досега – това е всичко, което ми се иска да кажа с думи. Останалото ще го усетиш и сам, като почитател на Екзюпери.

  Хубав празник, Йовко/yovko in a nutshell!

 11. Поздравления и от мен!
  Чак днес (10.10) открих, че го няма лунния календар… Ако не ти е твърде голям проблем да го поддържаш, моля да го сложиш пак. Предварително благодаря!

 12. Няма го, защото разчита на твърде стар и неподдържан от автора му плъгин, който не пасва на новата ми концепция да не хаквам половинчат код. Истината е, че плъгина работи с версия 2.3 без проблем, но въпреки това не желая подобни неща. Ако някой ден реша да го пренапиша като (widget примерно) ще си проличи :-)

 13. Предположих, че нещо подобно се случва, и исках само да индикирам, че има поне един посетител на сайта ти, който го ползва. Едва ли ще е проблем да си намеря друг календар, а сайта ти ще продължа да посещавам, понеже ми е интересен :-) Поздрав!

 14. Йов, честито и от мен. „Мабрук алейк!“ /Честито Вам – араб/ Надявам се арабските думички да не ти идат в повече :)

 15. Арабския не ми пречи, макар че не го разбирам и употребата му няма как да обогати диалога, но определено нямам нищо общо с Йов (поне с този от Стария завет). Името ми е Йовко.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: