Fates Warning в София

Честно казано не помня кога за първи път чух Perfect Symetry и Parallels, но и с двата (особено последния) Fates Warning останаха като крайъгълен камък в моята музикална градинка. Слушам ги рядко. Трябва да имам особена причина за да посегна към тях – има такива любими неща – но светът след това е различен. Вътрешният свят – онзи другия истинския във важните моменти има твърде малко значение.

Никога не съм и предполагал, че ще ги слушам наживо в София – още по-малко след като от 2000 година не бяха направили нито един нов албум до Fates Warning X. Даже не знаех, че ще идват – съвсем случайно го научих през миналата седмица, добре че Генко ме светна, но преди малко купих билети. Четвъртък вечер ще е концертна, а петъкът – какъвто и да е той – ще е различен. Сигурен съм!

4 коментара за “Fates Warning в София”

 1. Oh my, oh my! Все още се чудя дали да отскоча и да взема два билета още сега и наистина да отида на концерта… Всъщност чудя се от доста време вече.
  Причината е, че винаги съм си мислел, че за някои специални неща трябва всичко около тях да е „специално“. Настроението, времето, ако щеш – дори мястото.
  Може би ще си остана само със записите на Fates… А така ми се иска да мога да слушам такава музика наживо по-често. Дано това ми желание достигне зала „Христо Ботев“ утре и успее да помогне поне с малко този концерт да бъде още, още по-страхотен!
  Приятен концерт, Йовко! 😉

 2. Man, някои неща се правят или не се правят – не им се чуди! Твоят адаш вече се нави – ще станем цяла open source агитка 😉 А ако намерим и open beer… Stay tuned за следващия ми постинг.

 3. Изкушаваш ме силно, да!! 😉 Вече обмислям 😉
  Иначе – и твоят адаш трябва да се е навил, поне казваше преди време, че ще ходи (той първи имаше информация, че евентуално Fates ще идват в Сф;), той им е фен също 😉

 4. Болен бил – днес обмисляше дали да не си удари главата в стената, защото на пръв поглед никаква работа не му вършела.

Вашият коментар