Току-що в българското online пространство се роди нов фотографски проект. Можете да го навестите на адрес photocafe.pro и както говори името му, там ще попаднете на приятелски, лежерен разговор за фотография, апарати, обективи… такъв като на гости… с привкус на средиземноморие и аромат на хубаво кафе. Хората зад проекта са моите приятели Джъмбо и Елена. И както не е трудно да се досетите, този проект ще събере и всички ревюта на фототехника, които Джъмбо е писал през годините. Най-старите и златни текстове, вече са online.

Успех на новия проект! Аз като пристрастен към аромата на кафето и аромата на фотография се абонирах за RSS-емисията на сайта още преди анонса ;)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Nikoncafe щеше да е по-точно заглавие :)

  Отговор

 2. Вече има Nikoncafe, макар и не на български, а и няма да е Nikon-ски сайта, колкото и да не е за вярване :)

  Отговор

 3. Успех! Аз мога да седя и да се радвам дори само на дизайна на страничката :) Супер е!

  Отговор

 4. Задължително за Reader-а, колкото и да е Nikon-ско наситено :)

  Отговор

 5. Макар и малко късно ..от името на „сервитьорите“ на Фотокафе искам да ти благодаря сърдечно за хубавите думи… от работа по сайта почти не ни остана време самите ние да напишем по нещо за него … Колкото до кафето, както там сме споменали ще се постараем да е с много арт сметана …

  Отговор

 6. На добър час! И аз определено ще се радвам повече на сметаната, защото техническите аспекти на джаджите вече взеха да ме уморяват :)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо