Freedom again

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Вече трети ден съм с него изпод Linux за проба – единствен недостатък е скоростта на работа – иначе всичко е перфектно – включително кирилицата.

 2. Кефиш. Поздрави. Чувствам се добре заради твоя успех. Не че нешо те познавам или ми са ясни мащабите на проекта, но ей така. Без причинно се чувствам добре. Знаеш, лесно е да си на страната на победителя. Поздрави отново за успеха, а и за успеха над ‘навирените носове’.

 3. Абе човек, изплаши ме :). Като прочетох заглавието, помислих че си напуснал IBM. Но не би!
  Ами честито да ти е завръщането, значи ;)!

 4. Честито и от мен. За съжаление, разбира се, това не е никаква добра реферация за Linux като цяло… Хората от Microsoft, ще казват – да може да се направи, но ви трябва поне един Йовко Ламбрев за целта. А доколкото знам, такива има само един брой.

  Всъщност, как издържаш на този ритъм. Последно като те чух беше спрял да употребляваш охладителни течности (бира). Това как се отразява – увеличава бързодействието или вече ти се налага да пиеш бира отново?

 5. Днес тъкмо прочетох една интересна статия „Какво изяжда Майкрософт“. В статията се споменава за динамиката в IBM както и интерпретацията на служителите и относно името на компанията: IBM = I’ve Been Moved. А относно Майкрософт – ето тук е споменато как „прогресира“ компанията през последните десетина години ;)

 6. честито!
  чак и на мен ми стана готино :)
  събота и неделя си дай малко почивка в снимане около софия, преди впускането в новите проекти. иначе ще го направя аз вместо теб!

 7. Адаш, каква референция за Linux – това е Active Directory проект. Ти пак си прекалил с бирата ;-P

  george, очевидно някой трябва да дойде и да ме строи в две редици :-)

 8. Ops, вярно :-) Ама аз си мислех, че това с напиването е извънпроектно занимание :-)
  Пък и ако се затъжа за Windows, нали мога да наминавам и в последствие ;-)

Read Next

Default featured image

ГЕРБ ли?

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: