Google rulez

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Силвина: Рано е за генерални изводи – според мен нещата са направени чудесно. Единствената ми забележка е, че интерфейсът е чувствителен към наличието на JavaScript поддръжка, но пък за сметка на това претендират да поддържат Mozilla, Safari, etc.

  Организацията на писмата по поток е ценна и много удобна, филтрите още не съм експлоатирал, а поддръжката на многоезичие според мен се подразбира. Поне за български език няма ядове.

  Интерфейсът е семпъл, но функционален – има дребни неща, които на пръв поглед го правят различен, но като ги позяпаш и си казваш – баси, това е удобно, защо досега не съм го осъзнал, нито съм виждал другаде…

  Аз лично не съм фен на web-пощите, но преди известно време имаше няколко търсачки, сега няма – сега има Google. Сега има web-пощи… съвсем скоро може би няма да има… защото ще има GMail.

 2. > Аз го поканих в orkut – той сега си ми го
  > върна

  Съжалявам, че виждаш нещата по такъв начин…

 3. Йовко, честит gmail! :) Надявам се, че когато понатрупаш стаж в използването му, ще напишеш и нещо повече за впечатленията си – как се държи, добре ли се справят спам филтрите, а и нещо повече за тези прословути реклами, които се определят от контекста. Особено интересно ми е как се справят с езици, различни от английския.

 4. Бойчо, не се засягай – просто се шегувам – виждаш има намигване след изречението… Просто снощи бях в особено състояние на духа (и евентуално тялото)… :)

Read Next

Default featured image

Вик

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: