Благодаря за всички пожелания, които заваляха още снощи в първите минути на новия ден! :)

Благодаря за писмата в пощата си и за SMS-ите също! Но не го взимайте толкова навътре, де! В крайна сметка събитието е било преди известно количество години, а не сега ;-P

Снощи на гости ми бяха Тони, Юлия, Сибина и Вальо да си побъбрим за „Камината“ и за нещата от живота и докато се усетим се оказа, че станало рождения ми ден. Ей, така неусетно си летяло времето! Сибина и Вальо си тръгнаха по-раничко, че те нали са трима. А с Тони и Юлия после, докато се усетим, се оказа, че станало 4 и половина. Ама нещо не ми се философства на тази тема за скоростта на времето, първо защото след малко трябва да тичам към летището и второ… защото няма смисъл… И самото време няма смисъл, нито значение…

Има смисъл единствено това, с което го запълваш. А на мен, преди малко, един кратък телефонен разговор, продължил не повече от минутка, осмисли деня ми. И това ми стига :)

Благодаря!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. A propos, докато съм извън България личния ми мобилен телефон ще е изключен, защото заради скорошното му прехвърляне три месеца ще стои без roaming. (Благодаря за доверието, MTel!) Служебният ми ще е online.

  А, пловдивчани! Да не забравите, че вторник сте на театър: http://www.yovko.net/?p=466 :)

  Отговор

 2. Честит рожден ден, Йовко. Не се познаваме, но чета блога ти отскоро и често, така че искам да ти пожелая всичко най-добро и най-вече вдъхновение в живота – защото, както е казал един поет, от всичко на света най-важна е идеята!

  Отговор

 3. Явор Атанасов 8 май 2005 в 17:13

  Честит рожден ден!
  Продължавай да бъдеш такъв, какъвто си :)

  Отговор

 4. Честит рожден ден и от мен Йовко! Пожелавам ти всичко най хубаво-весело и приятно изкарване.

  Отговор

 5. докато съм извън България личния ми мобилен телефон ще е изключен

  Това ли било причината :( ? А аз днес се счупих да чакам да „слезеш от самолета“.

  Е, да си жив и здрав, никога нищо да не ти липсва – особено свобода на мисълта и словото!

  Отговор

 6. Йовко, първо честит рожден ден !

  А като стана дума за театъра – какво стана с плакатите? Аз още не съм ги видял и въобще няма време за разпространение, освен ако някой друг вече не се е заел с тази задача?!?

  Отговор

 7. Георги 8 май 2005 в 22:08

  честит рожден ден Йовко.
  много здраве, късмет и любов.
  изобщо всичко, което си пожелаеш да се сбъдва!
  (и пълни понякога галериите?)

  Отговор

 8. Йовко, честито, дето се вика, голям да порастнеш :)

  п.с. кога точно пътуваш?

  Отговор

 9. Много благодаря на всички за пожеланията! И поздрави от Варшава! :)

  iko, по-важно е да напълните залата – пък плакатите, майната им… замотахме се нещо, а и аз с тази лудница около мене предходната седмица и с тази командировка не успях да помогна качествено на Тони и трупата. Въпреки, че ако само OpenClub се занесете и Дончо доведе неговите 8-10 души, дето искаше да ги води и на 50% сме готови. Залата е за около 60-70 души, което предполага готино преживяване. В такива малки зали се получават най-готините постановки, снощи разказвах точно на Тони за една постановка на „Вик“ от Тенеси Уилямс преди години в Пловдивския драматичен театър. Чак ме е яд, че ще пропусна точно пловдивското представление.

  Има и друг казус… Ако някой има идея за някой хостел в Пловдив или хотелче на сносна цена да могат да останат Тони, Вальо и Сибина след постановката няма да е зле да пуснете на Тони някой коментар в блога му или пък при мен – тук или на SMS. Щях да ги приютя в къщи ама за проклетия нямам как сега като съм във Варшава…

  Георги, ако знаеш какви две идеи са ми дошли на ум, а снощи и Тони подсказа друга дето иска помощ за нея. Ама пусто тази липса на време. Даже и един експериментален фотоблог се търкаля отново от няколко дни, ама още нищо няма в него…

  Maniax, ами по времето, когато си пуснал коментара трябва да съм бил на летището във Виена или май вече съм летял по трасето Виена – Варшава…

  Отговор

 10. Честит рожден ден и от мен. :)

  Отговор

 11. Честити Рожден Ден и онлайн, Йовко! Пожелавам ти, усмивката никога да не слиза от лицето ти, дори в най-тежките битки.

  @КАМИНАТА
  Плакати и флаери бяха изпратени на г-н Стоян Мишинeв и той пое инициативата да ги разпечата и разпространи, заедно с Пловдивския Университет. Повече детайли – не знам. Утре ше се чуя с него да разбера какво е станало относно плакатите.

  Отговор

 12. Ами iko, в такъв случай звънни на Мишинев ако искаш.

  Тони, това happy birthday дето ми го изпяхте всички каминари снощи никога няма да го забравя :)

  Отговор

 13. Григор 9 май 2005 в 1:13

  Честит и от мен (вече на патерица… :-( )

  Отговор

 14. Дончо доведе неговите 8-10 души

  Компанията още не е уведомена :(. Засега сме само 4, надявам се да станем повечко още днес. Но ако някой пропусне – то ще си е за негова сметка, нали?

  Отговор

 15. Честит рожден ден! Желая ти лични и професионални успехи!

  Отговор

 16. Честит и от мен, макар и на патерици. Много успехи и все така свежи идеи, с които да ни радваш всички

  Отговор

 17. милена 9 май 2005 в 15:27

  Честито и от мен, пожелания това твое място тук, да е все така интересно, защото всеки намира по нещо за себе си, успехи :)

  Отговор

 18. Честит рожден ден и съжалявам ,че съм закъснял с пожеланията.Някакси съм пропуснал вчера тази тема…Нека не се отървеш от здраве, късмет, любов, успехи и много щастие.

  Отговор

Ако искате да споделите нещо