Хубав понеделник

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Пролетта е много хубaв сезон и бих споделила с вас моя текст :) Не е нещо гениално ново, но самата темата е хубава – спонтанност и креативност :) Йовко, благодаря за споделената снимка, тя е една от най-изразителните, които си избрах.

 2. Благодаря, Еми! И от името на задграничен Дончо. Довечера ще направя огледално копие на творбата ти и ще публикувам адреса. Благодаря и за писмото ти! Ще си поговорим за свободната култура – обещавам!

  А ако искаш довечера има свободен театър – погледни линка „Камината“, който е веднага под главата на първа страница на блога ми.

 3. А аз благодаря и на двама ви:
  – първо на Еми, щото е дама и оригиналната авторка!
  – второ на Йовко, че е толкова внимателен към моите капризи :). Мерси, man, не знам дали го заслужавам чак толкова :).
  Надявам се скоро да видя разказът :). Аз бих го хостнал и при мен, но смятам че на твоят сайт ще е много повече „на място“, отколкото при мен… стария комерсиалист :)!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: