ID-тата остават същите

Тъй като получих много реакции да върна старите ID-та на постовете си, понеже са налинкнати от твърде много хора по най-различни поводи днес за малко отново имаше кратък downtime за да изпълня тези молби. ID-тата остават същите и занапред – преномерирането е отменено…

10 коментара за “ID-тата остават същите”

 1. Във връзка с това (от чист мързел, а не нарочно) са загубени коментарите към стари постове, направени през последните два-три дни. Възстановени са само тези към най-новите 2-3 публикации. Sorry, но усилията да възстановя и тях ми идваха малко в повече 😉

 2. Отварям поста ти от онзи ден, гледам че стои записан под номер 6, докато тука напоследък само хилядарки виждах, и си викам, боже мили, какво прави този човек!?! Да срути Вселената ли иска?!?

  Човек не бива да се бърка с ID-тата колкото не бива да променя законите управляващи космоса!!! Такова кощунство трябва да се третира като системно престъпление срещу Вселената!!!

 3. Да, не бива стари IDs да се сменят, към всяко URL може да има от 0 до 100 линка, и не бива да се разваля!

  Браво за решението! 🙂

  URLs must NOT be changed! 🙂

  На това се гради Интернет все пак…

 4. BTW, има и Feature Requests:

  Може ли да върнеш Лунния календар (WP plugin), аз (а и не само аз) много си го харесвахме! 🙂

  Стига да пасва на новата визия на твоя блог, разбира се… Ако не, дай линк и поне да си го сложим при нас, в краен случай:)))

 5. Ами на който му липсва луничката може например да си направи plugin за браузъра, където тя например да се показва на мястото на връткалото (т.нар. Activity Indicator).

  BTW, Йовко, този твой пост, както и номер 1286 не излизат на главната страница на блога ти, виждат се само в твоя RSS feed.

 6. Много готин плъгин, ще го тествам в моя блог!

  А при теб, някак сме свикнали, че го има, затова и очаквахме, че след blog design refresh-а пак ще го видим на обичайното място… 🙂

 7. Вижда се, Владо, вижда се! Това е така наречения sideblog, който аз ще наричам Scratch Pad и се визуализира вдясно в sidebar-а (само най-последната публикация, другите в архив). Това са кратки post-чета с по едно-две изречения и няма смисъл да се визуализират в централния поток.

Вашият коментар