/ Лично

Импулсите

Когато снощи влязох в къщи часовникът показваше два след полунощ. И въпреки това заспах трудно. Премислях доста неща, които занимават съзнанието ми в последните няколко дни. А и вечерта беше изпълнена с емоционален заряд – при това без кой знае какъв повод. Просто комапанията на Тони, неговия брат и хората от Photosynthesis, където занесохме и помагах да инсталират MediaBox ми подействаха много зареждащо. Май имам животворна нужда от по-чести забежки извън баналността на бизнеса и ежедневието. Седейки на пода посред нощта в пустия и утихнал mall Sky City пред магазина с лаптопа си, хаквайки картината, с позанемарения ми RHEL, някак си почувствах че имам нужда от повече такива мигове, провокиращи във вътрешния ми свят завършеност, която малко други неща създават у мен.

Импулсите са това, което има значение… Огъня… Поне за мен…

P.S. Картината не тръгна както трябваше, но днес Тони ще я доподкара. Надявам се, че довечера за купона по повод рожденния ден на Photosynthesis всичко ще е наред. И ако е така, MediaBox ще бъде известно време пред магазина им в Sky City в Гео Милев на разположение на всички, които искат да и се порадват.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

IT инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Съосновател на Trakia.Tech и сайта за независима журналистика „Тоест“. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Повече
Етикети: Лично
Импулсите
Сподели

Абонамент за yovko in a nutshell