Joanne

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Лъчко, благодаря че ни запозна с Joanne, а и за готината раздумка привечер! Надявам се скоро да си в къщи и не забравяй за аспирините – болен блогър-дизайнер не ни трябва – искаме те жив и здрав! :-)

 2. Току се прибирам и гледам реки от посетители от тук… Бърз си, признавам ти го. А и аз още преди няколко дни ти казах:

  (22:35:32) Лъчо: добре.. мисля, че ви уредих самата Красота за модел :-Р

  И очевидно съм бил прав ;-) Сега след като се насладих на тази малка част от снимките и със сигурност знам какво ще сънувам – отивам да унищожа две-три-четири парчета пица и коричка витамин С. Дано всички харесат сесията.

 3. Снощи, гледайки интересните ми (top-priority, така да се каже, че при близо 400 потока си трябва някакво отсяване, особено като си във ваканция) потоци, видях новото в Simple Studio. Много ми харесаха, наистина. Тя е красива, надявам се да я виждаме по-често :).

  Много ми липсва една бира с теб, имам нужда някой да обясни по-добре идеята зад Simple Studio. Ако е само фън, това го разбирам. Но претендирайки да познавам начинанията ти, отказвам да повярвам, че само фън е целта зад проекта. Абе наистина липсват тези бири. Да си в Пловдив случайно между 20-24 август?

 4. просто невероятен модел, на какъвто се попада адски трудно. веднага се записвам във фен-клуба. ето тази фотография ми е абсолютен фаворит. разраства се проекта. ще дойда на гости някой път :D

 5. Дончо, засега мога да кажа само условно, че на 11-12 август навярно ще намина към Пловдив, но не е сигурно. Доколкото този и другия месец акцента ми пада върху преместването в новото жилище, не смея да правя никакви други планове.

  А SimpleStudio си е съвсем сериозен проект – първо е фън, защото без фън нищо не върви добре, после има за цел да популяризира creative commons и да трупа такива фотографии, и не на последно място да е достатъчно профи – така, щото да стои сериозно и да може да се учим взаимно, да обучаваме други и да свършим и някоя и друга комерсиална поръчка, когато изкочи такава, защо не…

  Ако си гледал филма C3 – SimpleStudio е фотографското парченце от голямата мечта… C3 не може да се случи с вълшебна пръчка. Ще се случва стъпка по стъпка…

 6. Иначе не – няма да ви кажа с какво любопитство ни гледаха софиянци днес, тези с които се разминавахме по улиците, a Севдалина и Joanne с ангелските си крилца вървяха пред нас…

  Добре че сте били с фотоапарати, иначе си представям как всички (поне мъжката част) се присъединяват към вас – и по точно тръгват след момичетата :)
  Най ми хареса чернобялата снимка от изброените – #99, но всички са пленяващи! Чудя се дали е било трудно от 150 да избереш тези които са качени? :)

 7. Браво, аз много се радвам, че има напредък около проекта. не знам защо, но се кефя все едно съм част от него.

  Joanne може да я направите официално лице на SimpleStudio. Ще събере много погледи тази девойка – има страхотен поглед и излъчване. Неща за който доста от моделите на Макси(примерно) биха и завидели. Остава да се сработите и ви чакат много, много забавни моменти. когато има добра връзка м/у фотограф-модел стават наистина запомнящи се неща.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: