Никак не е лошо да се озовеш в планината в средата на работната седмица. Нищо, че всъщност пак съм на работа, но нямам против да се будя сутрин с гледка като тази, която виждам пред терасата на стаята си в Катарино Спа. Местенцето е приказно – изолиран, стилен хотелски комплекс, с чудесно обслужване и много разнообразни развлечения.

С удоволствие бих се върнал тук за истинска почивка или поне long weekend. Нищо, че няма wireless по стаите ;-) Във фоайето се срещат повече интересни хора :-)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Мдаа Катарино е приказно място. Миналата година минах за малко от там. Тази година имах намерение да го посетя за по-дълго, но уви пак няма да остане време..

  Отговор

 2. О, да! И боулинг залата е супер :))

  Отговор

 3. Wireless няма, но има ethernet :) Old school го дават.

  Отговор

 4. Пирин си е Пирин! Легендите и чудесата за него са живи. Добро попадение Йовко, комплекса е един от най-добрите в района.

  Отговор

 5. И една критика – храната според мен не е особено добра, особено в сравнение с това, което се предлага в близкото Банско.

  Отговор

Ако искате да споделите нещо