Книга за теб

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Ако искате да споделите нещо

 1. Влагането на сърце, според мен, не зависи от сферата в която работиш. Ако обичаш ИТ-то, ако там дарбите ти и страстта ти намират допирна точка – няма по-добро място за работа и няма по-добра възможност за лично отношение. Просто трябва да намериш формата. :-)

 2. n1x0n, така е… обичам ИТ, но винаги в една сфера има тенденции… или специфики на местния пазар и се налага да се съобразяваш с тях или те издухва вятъра… Това, разбира се, може да се случи навсякъде… просто динамиката в ИТ е много голяма. Но си напълно прав :)

 3. Благодаря ти. Наистина не знам как да изразя колко готино ми става, когато някой оценява нашата работа. Май си гарантира доживотна отстъпка :Р

 4. Книга за теб е една от причините да се преместя в София :))) Ама май станаха много поръчките и започнаха да използват куриери. Идеята за лична доставка ми харесваше повече :)))

 5. Мария, хем поръчките станаха много, хем работата все повече и повече. Все още нося лично при приятно за каране на колело време, но то е вече дефицитно. Но като за теб все ще измислим нещо, де :Р

 6. Блажев, от всичко което написа, последното изречение най-важно :D Шегата настрана, знаеш, че супер много ви се радвам, така че продължавайте в същия дух и мнооооого успехи!

 7. Попаднах тук от ФБ профила на Христо, който ми е приятел и от време на време ми публикува неща в Книголандия. Страхотен човек е! Но веднъж тук, възхищението ми е от фотографиите и от човешкия тон на постингите на Йовко. Сайта е чудесен и сигурно отразява един добър и талантлив човек. Не мога да преценя кои хора в България са повече–онези, които непрекъснато се оплакват и критикуват, или онези, които се радват на живота въпреки? Но толкова се радвам, когато срещна някои от вторите. Късмет! ЗЛАТКО

 8. „… да се занимавам с нещо, в което да можеш да вложиш много повече сърце или много лично отношение.“

  Нали знаеш, колко трудно и уморително може да бъде!?
  Но резултатът си заслужава.

  П.П. Благодаря за линка.

Sliding Sidebar