Това беше дилемата две денонощия за мен. Квартирата ми се превърна в лаборатория или поне в hi-tech офис. Даже имаше wireless интернет на далавера за комшиите по този повод наоколо ако изобщо някой се е усетил. Успяхме да поспим едва от 4 след полунощ снощи до 9 сутринта днес и през останалото време успяхме да отметнем доста работа и да изровим купчина подводни камъни. Не очаквахме да е лесно и не беше, но в голяма част от работата сме готови. Нещата работят – остава да се излъскат и опаковат в целофанче.

Смело мога да твърдя, че това е едно от най-читавите и функционални решения за мултимедийна информационна система, които съм виждал по хотелите по света. Общо взето всяко PayTV е някаква телетексна пръчка, а това вече си е видео, инфо, справки и музика по заявка. Сега остава някой хотел с повече от 10 стаи да го опита. Съмнявам се, че изобщо могат да устоят на изкушението. Особено ако успеем да инвестираме още време в него…

И бяхме страшни направо – това е най-читавия екип, част от който някога изобщо съм имал удоволствието да бъда!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Явор Атанасов 24 януари 2005 в 21:00

  Много интересно. Ако това се реализира, ще е интересно да се посети този хотел.

  Отговор

 2. Вили Димитров 25 януари 2005 в 22:15

  Аз работя в подобна сфера но бих искал да видя демонстрация ако е възможно. Поздрави и успехи.
  С уважение
  Вили

  Отговор

 3. Разбира се, че е възможно! Как да се свържем? Пишете ми на yovko {at} yovko.net

  Отговор

Ако искате да споделите нещо