Днес Роси ми препрати линк към една новина в news.bg. Намерили останките от самолета на Екзюпери… Не знам защо това ме изненада. Мислел съм си и преди, че е възможно някой ден да се случи и някак си вътре в себе си се надявах да не стане. Сигурно, защото загадъчното изчезване на Екзюпери за мен бе нещо като част от приказката за Малкия принц. И вероятно не само за мен. Но всъщност нали няма истински приказки ;)

Точно в 8:00 утре заедно с Георги в моя и неговия блог решихме да обявим едновременно новият ни общ blog-проект. Този път тематичен! Познайте, коя е темата? Няма смисъл – утре след 8:00 вече ще знаете, а от сега до тогава едва ли някой ще се занимава да чете блогове. Всички вече спите, нали? ;)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Още не спим. тук е едва 23:05. Забравяш че те четем и ние живеещите в други часови пояси.

  Отговор

 2. ;) Това беше провокативна шегичка, Бояне! Поздрави от България!

  Отговор

 3. malak_princ 1 юни 2007 в 3:39

  "Веднага съзрях проблясък около загадката на неговото просъствие и тутакси го попитах:
  – Значи идваш от друга планета?
  Но той не ми отговори. Поклащаше леко глава и гледаше самолета ми:
  – Наистина, с това не можеш да дойдеш от много далеч…"

  Както и не може да се стигне много далеч със самолета. Недей да мислиш, че намирането на самолета е края на приказката. Самолета просто няма значение. Дори мисля, че приказката продължава по този начин.

  И относно това, което казваш за приказките. Това, че са приказки, не ги прави по-малко истински. Дори напротив. Истински се вижда само със сърцето. Също така недей да бъркаш истината с реалността. защото в повечето случаи реалните неща не са истински и истинските не са реални…

  Отговор

Ако искате да споделите нещо