Четири години бях министър в предишния кабинет, две години отговарях за информационното общество и почти не знаех що е то електронно правителство. За него хората знаят по-малко, отколкото за пчеларството. Защото никой не се е сблъскал с него.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

0 коментара

 1. Един подсказан ми бисерен цитат от това интервю, което окрили деня ми… Показателно, нали?… Или тъжно?…

  Отговор

 2. хахах, да не би пък вече другарят василев да знае какво е „електронно правителство“??? други са силните страни на никито.

  Отговор

 3. Де да беше нещо по-масивно това електронно правителсто, та като се блъсне в мин. Василев и направо да го отнесе…

  Отговор

 4. И показателно, и тъжно. Аз бих добавила – и оптимистично :-) Човекът поне признава незнанието си. Следователно има начини да му се помогне да научи необходимото. И както винаги въпросът е „кой ще направи това“. Другото оптимистично е, че все повече и повече експертното мислене започва да се оценява :-) Може би някой ден ще гласуваме за знаещи и можещи депутати? :-)

  Отговор

 5. Йовко, ама трябва по-често да се отбивам при теб, тук явно от shells само бисери изскачат:)) Малкият Мук пак е направил гениално изказване, което шях да пропусна, улисана от това, да създавам брутен вътрешен продукт….тюх!
  :) усмихнат петък на всички:))

  Отговор

Ако искате да споделите нещо