Четири години бях министър в предишния кабинет, две години отговарях за информационното общество и почти не знаех що е то електронно правителство. За него хората знаят по-малко, отколкото за пчеларството. Защото никой не се е сблъскал с него.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Един подсказан ми бисерен цитат от това интервю, което окрили деня ми… Показателно, нали?… Или тъжно?…

  Отговор

 2. хахах, да не би пък вече другарят василев да знае какво е „електронно правителство“??? други са силните страни на никито.

  Отговор

 3. Де да беше нещо по-масивно това електронно правителсто, та като се блъсне в мин. Василев и направо да го отнесе…

  Отговор

 4. И показателно, и тъжно. Аз бих добавила – и оптимистично :-) Човекът поне признава незнанието си. Следователно има начини да му се помогне да научи необходимото. И както винаги въпросът е „кой ще направи това“. Другото оптимистично е, че все повече и повече експертното мислене започва да се оценява :-) Може би някой ден ще гласуваме за знаещи и можещи депутати? :-)

  Отговор

 5. Йовко, ама трябва по-често да се отбивам при теб, тук явно от shells само бисери изскачат:)) Малкият Мук пак е направил гениално изказване, което шях да пропусна, улисана от това, да създавам брутен вътрешен продукт….тюх!
  :) усмихнат петък на всички:))

  Отговор

Ако искате да споделите нещо