Нещо не отделих много време да осъзная правилата на играта, но май стоплих същината, че трябва да изброя 5 любими песни. Крайно недостатъчна бройка, но какво пък – ето:

1. Beethoven – Moonlight Sonata (Piano Sonata No. 14)
2. MarillionScript For A Jester’s Tear
3. Keith Jarrett – Something To Remember You By
4. U2Love Is Blindness
5. MetallicaNothing Else Matters

Хм, хм… Номерацията е напълно формална. Това да подреждаш любима, по-любима, най-любима си е направо несправедливо ;-)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Забравил си да посочиш следващия :)

  Отговор

 2. Вярно! :-) И понеже се обади – ти си на ход ;-)

  Отговор

 3. аз вече минах :)

  Отговор

 4. Хм, аз пък ще разгледам с интерес класациите:) Чудя се някой има ли любими български песни:)

  Отговор

 5. Да, аз! И те съвсем не се ограничават до скромните 2 песнички, които споделих. Ако трябва да съм честна когато избирах моята класация през ума ми минаха много повече български песни – в пъти повече от ограничението да се посочат 5.

  Отговор

 6. Не е точно така, Йовко. Петте песни трябва да са не твоите любими, а тези, които ТЕ ОПИСВАТ най-добре (каквото и да значи това). Разликата е много тънка, но действително човек може много да обича някаква песен, ала съвсем друго изпълнение със своята уникална мелодичност и хармония да наподобява душевността му и нрава му. Примерно.
  Поздрави :)

  Отговор

 7. Melinda, да речем, че без да знам съм направил точно това – моите любими песни няма как да не ме описват ;-) Поне в общия случай… или поне според моите разбирания.

  Отговор

Ако искате да споделите нещо