Музикалния картоф

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Да, аз! И те съвсем не се ограничават до скромните 2 песнички, които споделих. Ако трябва да съм честна когато избирах моята класация през ума ми минаха много повече български песни – в пъти повече от ограничението да се посочат 5.

  2. Не е точно така, Йовко. Петте песни трябва да са не твоите любими, а тези, които ТЕ ОПИСВАТ най-добре (каквото и да значи това). Разликата е много тънка, но действително човек може много да обича някаква песен, ала съвсем друго изпълнение със своята уникална мелодичност и хармония да наподобява душевността му и нрава му. Примерно.
    Поздрави :)

  3. Melinda, да речем, че без да знам съм направил точно това – моите любими песни няма как да не ме описват ;-) Поне в общия случай… или поне според моите разбирания.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: