След множество представления и перипетии независимият театрален проект Night Songs е в своята финална фаза. Тази сряда /24 май/ и следващата сряда /31 май/ от 20:30 часа в арт-клуб Хамбара Весела Казакова, Тони Райжеков и Божидар Попчев ще играят последните две представления.

Е, добрата новина е, че следват поредните им проекти, а и две представления са достатъчна възможност, тези които са пропуснали предходните, да гледат пиесата. Като човек, който гледа някои пиеси по много пъти определено мога да кажа, че последните представления са най-добрите – заради много неща… А и 24 май е хубав празник, чиято вечер може да приключи с театрален привкус.

Заповядайте!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Днес си взех билети за 31-ви. Надявам се да е хубаво :) Иначе ще се караме, Йовко. Между другото, идеята за билети под формата на дискове е страхотна :) Особено по начина, по който е реализирана. Поздравления, ако случайно имаш нещо общо.

  Отговор

 2. Мне… Не мисля, че имам нещо общо със CD-то… Освен, че съдържа малко снимки, някои от които аз съм правил…

  Отговор

 3. От къде мога да си купя/запазя билети за 31-ви като не съм от София ?

  Отговор

 4. Билети се продават само в Хамбара и само на място. Ако се беше обадил малко по-рано можеше да измисля нещо, но до сряда не мисля, че имам какъвто и да е начин да мина оттам. Ако няма някакво стълпотворение за последното представление мисля, че не е проблем да си вземеш билет и преди самото представление в самия ден. Кога пътуваш?

  Отговор

 5. В сряда сутринта, но цял ден ще съм по работа и чак след 18 някъде съм свободен. Ще гледам все пак да кажа на някой познат в София да мине оттам тези дни.

  Отговор

 6. Ура! С iko сме там довечера. Благодаря, Yovko!

  Отговор

 7. А някой знае ли каква е цената на билета и няма е ли да е малко тясно в хамбара ако дойдат 40 човека?

  Отговор

 8. Цената на билета е 7 лева. Хамбарът побира и малко и много хора… Аз лично два пъти съм го гледал прав – веднъж по неволя и веднъж по желание. Не мисля, че след толкова много представление на последното ще има стълпотворение, но… не мога нищо да обещая.

  Отговор

Ако искате да споделите нещо