Nikon вече има оторизиран сервиз за България

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Честито сервизче! Да не се стига до него де :)
  При всички случаи това е плюс при избор на фотоапарат.
  Особено във високия клас…

 2. Да, добре е това. Хайде, които успяхте да отидете в Гърция разкажете нещо ново, казаха ли кога ще излиза следващото тяло на Nikon :)

 3. Кога ще излезе следващото тяло на Nikon знае само Nikon и евентуално Господ, но за втория никак не съм сигурен. Но обикновено е в точния момент и съвсем навреме ;-)

  Nikon е консервативна фирма – не прави излишни движения и не участва в надпреварата за нов модел през три месеца. Даже напротив… много хора предпочитат Nikon именно защото във високия клас движенията са през две-три години между ключовите модели. Последните нови тела в този клас D3 и D300 започнаха да се продават по Коледа, затова по-рано от следващата година не може да се очаква нов анонс. Въпреки, че около D300 може и да се случи нещо и по-рано, но аз лично не вярвам…

  В просюмърския клас на запалените любители, където по-често има новини (около веднъж годишно), също съвсем скоро се появи ново тяло – D60.

  Непретенциозния клас на сапунерките не ми е интересен – макар и там да има доста интересна играчка – P5100 – някъде от около средата на миналото лято. Там всъщност все има нови модели, понеже пазара е ненормален и пълен с наивни потребители, които ако не си сменят GSM-а и сапунерката с повече мегапиксели всеки сезон, не се чувстват щастливи. Та тези щурави желания трябва да се задоволяват – и там всички производители са с двата крака в лайната. Включително и Nikon.

 4. Иво Ваньов работи в Профайлд, но не и в сервиза – той е продуктовия мениджър на Nikon за България и доколкото ми е известно към днешна дата още си е такъв.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: