Нова фотоизложба

Нова фотоизложба

В предходния си пост се бях разпритеснявал, че твърде много се разписах напоследък, затова ето направих си пак три дни пауза. Истината е, че писах доста други неща. Всъщност точно преди малко си мислех как преди около година за едно интервю за Капитал [1] [2] казах, че няма да спра да пиша в блога си дори и да пиша за друга медия. Вярно е, че не спирам, но също така е вярно, че писането за друга медия изисква време и специфичен фокус. Обикновено трябва да имам готов материал за поредния брой на BusinessWeek до понеделник, което означава, че през уикенда трябва да имам в главата си темата, която искам да развия, а най-добре и да го направя преди началото на новата седмица, което начало принципно е трудно за предсказване как ще потръгне. Често темите си идват сами, но понякога не е така. Много по-различно е от това да пишеш в блог – тук ако нямам какво или не съм в настроение просто не пиша, а BusinessWeek не може да не излезе.

Преди малко завърших и обещаното есе на тема Creative Commons за следващото издание на брошурката на Photosynthesis – нещо, което за тях наистина направих с огромно удоволствие. С което ангажиментите ми за писане за седмицата приключиха още в понеделник вечер. Обичам такова стечение на нещата…

Междувременно като казах Photosynthesis – канят ни на нова изложба – на познатото място – на 3 май от 19:30 във фоайето на SkyCity център. Авторски фотоси от далечния Кашмир на Николай Генов.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България