Ново лого

ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Толкова е твое, че само се чудех кога ще го видя най-после тук. Чудесни промени, все по-уютно и лесно за четене на стари неща ми се струва.

 2. Такава беше идеята… а и класическият блог-дизайн в моето съзнание се е изтъркал до скука. Имах нужда от въздух и тук :)

 3. Благодаря за добрите думи, Йовко!
  Честно казано, по първоначална идея на The Party Planning Committee трябваше ти направя карикатура, но вместо нея „логото“ дойде някак си съвсем естествено… :) Така или иначе, радвам се, че ти харесва и че е част от новия облик на сайта.

 4. Страхотно лого! Едва се сдържах събота още да не коментирам, но рискувайки да видиш, че коментара идва от айПад, реших да не ти правя този кеф :).

  Не разбирам едно нещо обаче: на теб рожденния ти ден не е сега! Та… enlighten me, please :) ?

 5. Албумът го получих през май – за рожденния ми ден. Понеже отдавна планирам да сменя дизайна на сайта – и едва сега намерих време – сега се появява рисунката от корицата и като лого на сайта :)

  А тази години – вследствие заговор – празнувах рожденния си ден два пъти – понеже имаше един, който не беше организиран от мен. Изненадаха ме като по филмите – палят лампите и всички пеят Happy Birthday :)

  А ти догодина за подарък да ми пуснеш коментар от iPad ;)

 6. Много твое, много истинско. Много въздух и непринудена елегантност. Браво на Никсо – знаем си го – всички успокоява стане ли дума за дизайн :). Браво и за новия вид на блога – честит да ти е приятелю .. и все така истински :) ..За албумчето почват да ми се въртят пъклени идеи за кафето :)

 7. Обещаният коментар :)

  Да си жив, здрав, много късмет и успешни творчески напъни :)

  Пожелавам ти от сърце да реализираш най-малко ДВА от големите си проекта в главата ти.

  И винаги да си с любимия човек до рамото!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: