Нула КПД

Рядко съм имал толкова неефективен ден. Странно защо се събуждах няколко пъти призори и всъщност не спах добре, а за сметка на това като звънна часовника едва се измъкнах изпод завивките. Така ми тръгна и през целия ден – мудно и безполезно. Нулево КПД.

Написах едва 16 страници от доклада, който трябва да приключа до петък, което не е малко, но ми се получи точно най-несъществената част. Конкретните findings and recommendations още не съм започнал дори, а те са най-важното все пак. И досадното executive summary, разбира се. Не успях да отида нито на лекцията в ТУ, нито на явката в Торонто.

Е, поне Мишинев почти е уредил зала за извънредно представление на „Камината“ в Пловдив. Ако всичко се нареди както трябва датата най-вероятно ще бъде 29 април. Мястото засега още е тайна.

А преди малко Bill Nottingham обяви появата на test 2 на Fedora Core 4, с което FC2 заминава в миналото т.е. към Fedora Legacy.

4 мнения за “Нула КПД”

  1. Един руски хуморист беше споменал веднъж, че Сизиф също е имал 0 КПД, но за сметка на това винаги се е намирал на работа :-Р
    :))))))))))

  2. а едно въпросче само – дали ще си заслужава театъра, защото не съм чувала отзиви за него, а напоследък малко театри си заслужават гледането, какво остава за друго! благодаря 🙂

  3. Цвет, кой може да каже дали си заслужава. Аз вече го знам наизуст и за мен си заслужава повече от всяка друга пиеса, която съм гледал. Имам си и своите лични причини за това. Ела, заповядай – никой няма да ти се разсърди ако си тръгнеш по средата. Билети се купуват накрая и то само ако ти е харесала пиесата. Нали, това е идеята.

    Иначе отзиви има много из blog-пространството – пиесата докосва всеки по различен начин, но не това е важното. Важното е, че докосва! Иначе досега съм намерил/чул само едно единствено отрицателно мнение за нея ако това има значение. Все пак не очаквай пиеса тип „масова култура“.

    Дончо, адски е трудно да се напасне всичко така, че изобщо да има постановка в Пловдив, камо ли да имам някакви претенции за време. Sorry! А и актьорите (Вальо и Сибина), които са двойка и в живота, а не само на сцената, чакат бебе. Сибина е много мъжко момиче, но все пак трябва да имаме милост към нея и бъдещата рожба 🙂

Вашият коментар