On The Road Again (1)

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Барем една снимка на един чифт крака да ни беше пуснал (па ако ще и леко размазана да е) :-)
  И явно трябваше да напусна България, та да минеш през Горна Оряховица… Има ли хора там все още? :-)

 2. За тебе специално ще извадя от склада някой друг женски крак, по някой друг повод, обещавам! :)

 3. @Yovko:

  Дали от жегата, дали заради нещо друго, но… дружно решихме, че са на някаква специална диета за крака. Понеже толкова чифта перфектни голи крака се разхождаха навсякъде, че изобщо никакво снимане не ни се получи.

  Леко завиждам, може да не сте случили на фоторазходка, ама иначе… ;)

  Ако пък от ГДБОП някой ви чете диалога с Лъчо (и няма чувство за хумор), ще видиш ти едно изваждане на „специален женски крак от склада“! :-DDD

  …Сега по-сериозно – много приятен пътепис си заформил, надявам се скоро да можем да прочетем и другите части, че и някой друг кадър да видим… :)

  И последно, Jacobs от машина няма да ти хареса. Обаче някой път ако се отбиеш на гости, обещавам да ти приготвя най-хубавото домашно кафе с Jacobs Monarch Classic, и ако не ти хареса, обещавам да го изпия сам! ;)

 4. Интересен разказ и много благодаря, че сподели за Xue Fei Yang!

  @Лъчо,
  в Горна Оряховица все още се намират хора, но за съжаление предимно застаряващи. За сметка на това Калтинец и Гарата процъфтяват:)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: