On The Road Again (5)

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Страхотно преживяване си имал! С нетърпение очаквах всяка следваща част. А финалът на разказа ти ми напомня за една страхотна книга, която прочетох наскоро – „Мактуб“ на Пауло Коелю. Следвай пътя си и той ще те отведе точно до това, което желаеш и за което мечтаеш! Поздрави!

  2. Защото желанието да търсиш ще те заведе някой ден до това, което трябва да намериш – независимо дали е случайно или предопределено. Независимо дали е илюзорно или реално. Дали е човек, който познаваш отдавна или такъв, който не си положил усилия да опознаеш достатъчно преди. Дали е някой, който си почувствал близък веднага или някой, с който времето е пожелало да те размине, за да те срещне отново по-късно. Независимо дали ще го видиш или ще го почувстваш. Защото, когато намериш, просто знаеш, че си намерил…

    А до там може да те заведе единствено твоят път, по който сам си избрал да вървиш… и желанието да не спираш да търсиш…

    Все си мисля, че можеш да пишеш книги… но засега и твоят чудесен блог ми стига! ;)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: