One Word Mix

One Word Mix

Днес ми върви на люто… Още от обяд. Със Стейси се занесохме до Техномаркет в обедната почивка за да вземем един DVD-плейър за гаджето и за Коледа и след това обядвахме в една пицария. Решихме да си поделим един пикантен сос, който определено беше в състояние да ни просълзи. За вечеря си купих някакъв боб по хайдушки с идея да проверя какво точно му е хайдушкото – ами отговорът се оказа прозаичен – две чушлета вътре се мотаеха, които така се бяха постарали, че вече мога да закуся с тебешир – и без това жив рецептор за вкус не ми остана. А преди няколко дни си бях взел крем-сирене Rama с червени пиперки… точно днес реших да го отворя – естествено – освен, че са били червени явно чушките са били и леко огнени… Сега извадих от шкафа едни солети, каквито досега не си бях купувал – чудя се дали точно тази вечер да ги отворя, че знам ли какво ще намеря вътре. По-добре да се ориентирам към чаша минерална вода…

Иначе вярно около Коледа ставали интересни неща 😉

Намери се място за MediaBox в сградата на SAP Labs – очаквам всеки момент Тони да ми каже с подробности точно къде и как може да се види проекта. Току-що се видях с две момчета от ТУ-София и от новия семестър, някъде в началото на февруари, ще започнем свободни „Лекции по Linux за начинаещи“ заедно с Васил Колев и Жоро Чорбаджийски. Както се казва stay tuned за подробности и в това направление. Ще се опитаме да ги направим интересни и да запалим пламъчето у още хора.

И един нов блогър от днес следобед – добре дошъл в отбора на God Is A DJ и неговия блог, който със сигурност ще е едно задължително и интересно място за четене.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България