OpenArt 2009: За фотографията от сърце

Обещах на няколко души по време на фотографския OpenArt миналата есен, че ще публикувам презентацията за историята на фотографията в Интернет. Не бях забравил, но обмислях дали да не започна серия от webcast-и, споделяйки едни или други хитринки от моето фотографско ежедневие. Ето, реших се. Началото на поредицата започва с тогавашния ми разказ в опит да бъде повторен като половинчасов webcast.

Това е първият ми опит да направя нещо такова (да си говориш сам пред компютъра е много откачено усещане и определено ми е по-спокойно като говоря пред многобройна публика на живо), затова моля за снизходителност. Следващият път ще е по-добре :-)

P.S. Вчера по недоглеждане качих тренировъчна и недовършена версия на този webcast във Vimeo и докато се усетя да я сваля около тридесетина души са я гледали, съжалявам за което. Тази уж е по-изпипана, но не съдържа фундаментално различна информация, така че не е нужно да губите още половин час от живота си и за нея.

11 коментара

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>