OpenFest logoТова е само напомняне. Вече, казах каквото имах да казвам – петото годишно издание на OpenFest отново е със силна програма и безпрецедентно силно чуждестранно участие. Програмата вече е публикувана, международните гости са известни. И както всяка година – вратите са отворени за всички. Тази година отново във Военния клуб на пъпа на София.

Аз ще се присъединя към тайфата едва втория ден (или в края на първия), понеже тази година OpenArt панела на OpenFest е посветен на фотографията и раждането на SimpleStudio и аз ще бъда в Червената къща за първия практически семинар. Който се интересува от фотография на ниво над любителското може да заповяда. Дано има места за всички желаещи.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Относно фотосеминара, тук там сред познати пуснах слуха, че темата ще бъде „студийна фотография на голо женско тяло“, така че залата определено ще се напълни ;)

  Дано само не се изпотят прозорците :)

  Отговор

 2. Залата няма прозорци, така че е подходяща за подобна тема, но си излъгал хората – темата е портретна фотография. Голо тяло някой друг път ;-)

  Отговор

 3. Доколкото знам, в червената зала има прозорци. :)

  Отговор

 4. Нали ще се записват всичките лекции и дискусии и ще се качат на сайта?
  Видях, че има в събота две застъпващи се лекции в зала 1 и зала 2, а искам да гледам и двете. Едната ще е на видео, ако качите :)

  Отговор

 5. Имайки предвид продължителността на семинара, доста ми е чудно какъв ще да е този портрет, дето ще се снима в продължение на няколко часа :) Да не би да включва курс по разурал, коафьорство и нашминкване? ;)

  И така, нямам търпение да дойда в София. Ще спя на около 100м от твоята бърлога; обещаха ми луксозен матрак за 400лв., с аромат на, цитирам, „борова гора, дъхави горски ягоди, росен здравец, мек мъх и спотаени горски нимфи“!!!

  Отговор

 6. Всичко това само на 100 метра от вкъщи?… Абсурд :-P

  Отговор

 7. @Евгени
  И аз съм в подобна ситуация… Айде дано има видео.

  Отговор

 8. Записи ще има както всяка година, но ще се появят със съответното технологично закъснение.

  Отговор

 9. Събота вечерта баща ми се обади, че пристига на летището, така че се изнизах по-рано от София. Най-много съжалявам за това, че се разделих с матрака на Драго :(

  Поздравления за фото семинара! Снимките ще ги видим ли някъде?

  ПС: Имаш специални поздрави от леля Катя, събота вечерта вечеряхме у тях. С киното нещата изглежда се нареждат.

  Отговор

 10. Аз точно се чудех вчера къде изчезна, а и събота не дойде на поливането с бира ;-) Снимките от семинара още не са у мен…

  Отговор

Ако искате да споделите нещо