Отново online

След едномесечно прекъсване отново имам перманентен Интернет в къщи. Този път нямаше как да направя грешката да се закача към великият доставчик Евроком кабел, чийто рекорд бе да ме оставят девет последователни дни без връзка с обясненията „Утре – надяваме се – ще оправим проблема“ и „Ама защо се притеснявате – целия квартал няма Интернет – не сте само вие“. Този път предпочетох ЕвротурСат и още от първия ден съм с чудесни впечатления – още от първия контакт по телефона с местния офис, на които обясних, че съм адски зает и просто ги моля да проверят дали и кога могат да ме окабелят и да ми кажат кога да съм си в къщи. След десет минути ми се обадиха обратно, че няма проблем да ме включат на следващия ден между 11:00 и 12:00.

В уречения ден в 10:58 паркирах пред блока си и 30 секунди след мен се появи червен бус на Евротур с двама момци, които 20 минути по-късно си тръгнаха, а аз имах телевизия и кабелче за модема си.

Жоро, много благодаря! Страшен е Интернета! А този posting е първото, за което го ползвам!

4 коментара за “Отново online”

  1. добре дошъл отново 🙂

    по същия метод и на мен ми пуснаха нет преди 7-8 месеца и няма нищо общо със селските провайдерчета, които съм ползвал преди това.

  2. радвам се че попаднах на този пост, искам да изхвърля евроком , който ползвам от няколко години, писна ми. Моля кажете кой провайдер избрахте , че са много работещи с евротурсат?!

  3. Моят провайдер, който избрах е малко много личен и доста специален, но по прицип най-хубави думи се чуват за ЕвроИнтегра.

Вашият коментар