Не е ли смешно? Взех си два дни отпуск за да свърша малко работа. Хората обикновено взимат отпуск за да си помързелуват. Но на мен ми е нужен утрешния ден за да отметна малко натрупали ми се лични задачки, а през уикенда ще бъда в Пловдив. Което означава, че се налага да пропусна варненската WebTech конференция. В понеделник също съм в отпуск заради изследванията на баща ми, но ще опитам да се върна вечерта за лекцията по Linux в ТУ…

Преди няколко дни минах през една ужасна дупка в тъмното и сега имам буквално цицина (странична подутина) на лявата предна гума, което хич не ме прави щастлив. Гумата не е спукана, но нещо не и вярвам някак като изглежда по този начин – въпреки, че е съвсем нова всъщност. Дали да не сменям с летни гуми вече докато съм в Пловдив?

Днес беше страхотен пролетен ден! И въпреки, че уикенда уж щял да бъде прохладен пролетта все пак е вече тук. Дано намеря време да поснимам за удоволствие. Ще си взема и цифровата играчка със себе си.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Две неща:

  1) И аз вземах отпуска, „за да свърша малко работа“. Така сме, такъв е живота… :)

  2) Гумата е отишла. И не само това – гумата вече е ОПАСНА! В никакъв случай не си позволявай да караш с тази гума с над 80 км/ч (даже това е много за спукване на предна гума в движение, повярвай ми!). Смени я ASAP, знам че боли… :(
  Да се зачудиш за какво се плащат данъците… за лъскавите ноутбуци на идиотите от „Пътища“ и общините…

  Отговор

 2. зависи от балончето – има много добри лепенки, които се лепят отвътре на гумата. С лепенката може да караш още 5-6 месеца с нея:)

  Струва към 15 лв с поставянето.

  Отговор

 3. Голямо беше… с нова гума съм вече. Не ми се занимава с глупости, живота ми е по-скъп от цената на една гума.

  Отговор

 4. Росен Недялков 18 март 2005 в 15:21

  Е, аз какво да кажа за отпуските. Обикновенно си взимам, когато съм в сесия и за да уча …

  Отговор

 5. Че кой ли нормален българин не си взима отпуската, за да свърши малко работа… :-(

  Отговор

 6. Аз набързо да сменя темата на коментарите и да кажа, че варненската WebTech се получи много приятно. Вярно имаше изцепки, но то къде ли няма:) Но си заслужава. Утре пак съм на линия:)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо