Пак за справедливостта и истината

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Прав си, Йовко – новината е чудесна!
  Но не очаквай медиите да я разкажат – именно поради това, че е чудесна. Виж, ако го бяха осъдили, щяха с удоволствие да я разкажат.
  Браво на всички, които са допринесли за справедливата развръзка.

  Върнал ли се е у дома?

 2. Ами доколкото разбрах надеждите са да си го доведат още днес – всички тези, които са пътували до Солун за делото.

  Иначе според мен пълната справедливост ще дойде тогава, когато тези, които са му пробутали фалшивите пари бъдат наказани. Засега е възтържествувала истината, че той е невинен, но справедливостта е частична – фактът, че той без вина излежа година и половина в затвора си остава.

 3. Йовко, много хубаво си го написал, особено накрая ми хареса много.
  В интерес на истината медиите много бързо разбраха и го съобщиха, но доста сухичко беше като новина.

 4. Нещо странно се случи… И най-вече: събрахме се, ядосахме се, отчаяхме се и… победихме!!! Истинско чудо е това. За пръв път съм пълна с бликащ оптимизъм, щастие и вяра в хората, в доброто и всички смешни забравени достойнства човешки. Пет години се трепя в училище и уча разни малчугани на друг вид мислене. През цялото време се питам права ли съм. Та те живеят в друго време: гладно, бедно, лишено от дълбочина. Правилно ли би било да възпитавам децата си един ден да четат книги да бъдат рицари и дами? Жените да са женствени, мъжете – борбени. Не мога да трая мамини синчета. Оглеждам се и какво да видя, няма около мен мамини синчета, а достойни хора, деца български. Ние сме държавата, а не тази … /10 минути коментар/ на „върха“. Радвам се на живота както отдавна не съм, чувствам се свободна и щастлива, щастлива, щастлива!!! Честито!

 5. Много си прав затова, че справедливостта не е възтържествувала докрай. Отнета е близо година и половина от живота му – отнета! Страдал е той и близките му, всеки може да си представи колко… Затова е необходимо да получи възмездие. Не за отмъщение говоря, а за възмездяване. Пътят е един – съдът в Хага. Държавата Гърция трябва да си плати за всичко, което е нанесла на един млад човек и близките му. А пътьом нека гръцките и българските власти се оправят помежду си кой колко е покровителствал истинските престъпници – фамилията Ригатос.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: