Patently Absurd

Честно казано не знам това смешно ли е или е тъжно? И ако засега е смешно, колко скоро и дали не може да стане много тъжно:

http://www.centerpd.org/absurd.htm

5 мнения за “Patently Absurd”

 1. хахахахахахха! Това последното просто кърти! Какви са тези изродщини?! Това народ ли е или просто опитващи се да мислят маймуни?! Не обобщавам – сигурно се намират и интелигентни хора там, но явно са малко, щом такова нещо се допуска!
  Силно се надявам здравия разум да надделее в Европейски Съюз и да не се допусне да се стигне до там. В крайна сметка Съюзът трябва да служи за пример на един нов обединен свят и да го стимулира, а не да убива свободата му, нали така?

 2. Wankata, никак не мога да се съглася истината да се припокрива с последното ти изречение… Вярно е, че аз съм пристрастна поради убежденията си, но ако не си прочел тази книга (ох, могат ли линкоете тук в коментарите да се дават по пригледно??? и как?? по този начин е ужасно:-( http://www.books.bg/book.php?ISBN=9548945363&PHPSESSID=f17b805eb5a16973d48300e3d0901f1a, ще ми е любопитно какво впечатление ще остави у теб.
  Мен ме потресе. Независимо, че само потвърди неща, които отдавна подозирах, нямах представа колко далече са стигнали нещата.
  А за патентите не се чудете – на нас ни изглежда тъпо, но хората се застраховат – кой знае дали няма да излезе пара оттам един ден.. И за всеки случай патентоват 🙂
  Което ми напомня едно предаване по Reality TV, ако не се лъжа, в което разказваха за една много лачена 70-тина годишна бабка, която след пенсионирането си, от скука, започнала все да си майстори нещо и да измисля какви ли не щуротии, като клипс, с който да се закопчават чорапите един за друг по два, че да не ги загубиш из чекмеджето. Да, ама й потръгнало, основала си фирма и е минимилионерка сега…
  Замислям се дали това може да се случи само в Америка, защото е „страната на неограничените възможности“ (което тя не е – бях там и видях как е), или просто защото е страната на неограничената глупост у average american….
  Е, да има изключения… Аз срещнах там цели две мислещи същества за 5 месеца. И двамата мъже… Явно за мислеща жена там се иска повече време, или поне повече късмет от моя:-)))))))

 3. Дааа последното кърти мивки и зъбен камък. Как не се сетих по-навреме. Сега е време да се патентова маникюра на кутрето за ровене по разни места.
  Аман от такива

 4. Алекс, ще прочета книгата при първа възможност. Не знам точно за какво става въпрос, но последното ми изречение наистина е малко утопично – аз съм чел и учил доста за устройството идеите и тн на ЕС и има наистина доста хляб да ядат докато стигнат до онова мое изречение, но все пак според мен са по-близко от всички останали…
  А за книгата ще си коментираме някой друг път…
  Дафчо, не бе, не маникюра, предлагам да патентоваме едно чисто българско приспособление за бъркане на разни неща – антенките! Антенките на телефоните – може друг да ги е измислил, ама кой друг се сетил, че могат и на клечки за уши да се обърнат при нужда;)

Вашият коментар