Честно казано не знам това смешно ли е или е тъжно? И ако засега е смешно, колко скоро и дали не може да стане много тъжно:

http://www.centerpd.org/absurd.htm

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. хахахахахахха! Това последното просто кърти! Какви са тези изродщини?! Това народ ли е или просто опитващи се да мислят маймуни?! Не обобщавам – сигурно се намират и интелигентни хора там, но явно са малко, щом такова нещо се допуска!
  Силно се надявам здравия разум да надделее в Европейски Съюз и да не се допусне да се стигне до там. В крайна сметка Съюзът трябва да служи за пример на един нов обединен свят и да го стимулира, а не да убива свободата му, нали така?

  Отговор

 2. Wankata, никак не мога да се съглася истината да се припокрива с последното ти изречение… Вярно е, че аз съм пристрастна поради убежденията си, но ако не си прочел тази книга (ох, могат ли линкоете тук в коментарите да се дават по пригледно??? и как?? по този начин е ужасно:-( http://www.books.bg/book.php?ISBN=9548945363&PHPSESSID=f17b805eb5a16973d48300e3d0901f1a, ще ми е любопитно какво впечатление ще остави у теб.
  Мен ме потресе. Независимо, че само потвърди неща, които отдавна подозирах, нямах представа колко далече са стигнали нещата.
  А за патентите не се чудете – на нас ни изглежда тъпо, но хората се застраховат – кой знае дали няма да излезе пара оттам един ден.. И за всеки случай патентоват :-)
  Което ми напомня едно предаване по Reality TV, ако не се лъжа, в което разказваха за една много лачена 70-тина годишна бабка, която след пенсионирането си, от скука, започнала все да си майстори нещо и да измисля какви ли не щуротии, като клипс, с който да се закопчават чорапите един за друг по два, че да не ги загубиш из чекмеджето. Да, ама й потръгнало, основала си фирма и е минимилионерка сега…
  Замислям се дали това може да се случи само в Америка, защото е „страната на неограничените възможности“ (което тя не е – бях там и видях как е), или просто защото е страната на неограничената глупост у average american….
  Е, да има изключения… Аз срещнах там цели две мислещи същества за 5 месеца. И двамата мъже… Явно за мислеща жена там се иска повече време, или поне повече късмет от моя:-)))))))

  Отговор

 3. Дааа последното кърти мивки и зъбен камък. Как не се сетих по-навреме. Сега е време да се патентова маникюра на кутрето за ровене по разни места.
  Аман от такива

  Отговор

 4. Алекс: Даже бутончета има за тези линкове… Маркираш дума, щракваш на бутончето link, paste-ваш URL-а там и… луната спи…

  Отговор

 5. Алекс, ще прочета книгата при първа възможност. Не знам точно за какво става въпрос, но последното ми изречение наистина е малко утопично – аз съм чел и учил доста за устройството идеите и тн на ЕС и има наистина доста хляб да ядат докато стигнат до онова мое изречение, но все пак според мен са по-близко от всички останали…
  А за книгата ще си коментираме някой друг път…
  Дафчо, не бе, не маникюра, предлагам да патентоваме едно чисто българско приспособление за бъркане на разни неща – антенките! Антенките на телефоните – може друг да ги е измислил, ама кой друг се сетил, че могат и на клечки за уши да се обърнат при нужда;)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо