Понеделник, понеделник…

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Не че съм пробвал друг вариант, но жив е по-добре да се ходи на театър. А и ще ми е по приятно да те видя жив. Някак си по – ще върви разговора.
  А за понеделниците hack-а е намерен отдавна, но гълта много системи ресурси. Може би ти като по-опитен, трябва да прегледаш кода и да видиш, дали не съм оплескал нещо.
  Лека седмица.

 2. Е, това е добре ако не е личало. По принцип нещо напоследък съм нервен, добре че няма външни признаци :0

  А филмчетата са събирани оттук – оттам, изпращани са ми от кой ли не… Сигурно повечето ги има някъде online ама знам ли точно къде. Има няколко такива сайта, ама повечето искат пари за download (това не е ли поредния абсурд?). И понеже са рекламки техните собственици едва ли имат против да се разпространяват, ама все пак не върви да ги кача на yovko.net. Но ако някой се интересува мога да му осигуря копие по заявка.

 3. Май е по-добре да ги събера на едно CD и да ви го пусна на принципа на рутирането на пликове за писма? :)

 4. Адаш, аз отдавна съм спрял да програмирам. Отвреме на време си давам зор за някой друг скрипт – нищо повече. Дай нещо по-лесно ;)

 5. Аз на лекциите по Мрежова сигурност веднъж-два пъти съм обяснявал на студентите, че съзнавам, че е крайно време да се откажа от лошия навик в понеделник да ходя на работа – всеки път е едно и също, сънливо, мррзеливо и безрезултатно – но някак си все не успявам да го изкореня този навик…

Read Next

Default featured image

95

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: