Като всеки друг понеделник и този беше доста напрегнат. Не знам дали не може да се измисли някакъв hack понеделниците да се skip-ват някак си. Е, имал съм и по-тежки, но рядко се случва някакъв, за който да ми е тъжно, че е бил неочаквано лежерен или спокоен.

Лекцията в ТУ по Linux също мина някак между другото. Бях нервен – без някаква ясна причина – но определено не бях във форма. Колко си е личало нямам идея, но аз си го знам : Забравих и да поканя студентите на последната прожекция на Камината утре. Затова се наложи да им пускам post във форума на курса.

Май уикенда не ми дойде достатъчен. Дано ми се размине пътуването до Атина next week, че това ще ми сгърчи и идния уикенд. Anyway, жив или мъртъв, утре съм на театър! :)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Не че съм пробвал друг вариант, но жив е по-добре да се ходи на театър. А и ще ми е по приятно да те видя жив. Някак си по – ще върви разговора.
  А за понеделниците hack-а е намерен отдавна, но гълта много системи ресурси. Може би ти като по-опитен, трябва да прегледаш кода и да видиш, дали не съм оплескал нещо.
  Лека седмица.

  Отговор

 2. Не ти личеше да си нервен :) М/у другото, къде ги има филмчетата, дето пускахме в началото, че някои хора проявиха интерес? :)

  Отговор

 3. Да филмчетата представляват интерес и за мен както каза Васко интересни са:-)

  Отговор

 4. Е, това е добре ако не е личало. По принцип нещо напоследък съм нервен, добре че няма външни признаци :0

  А филмчетата са събирани оттук – оттам, изпращани са ми от кой ли не… Сигурно повечето ги има някъде online ама знам ли точно къде. Има няколко такива сайта, ама повечето искат пари за download (това не е ли поредния абсурд?). И понеже са рекламки техните собственици едва ли имат против да се разпространяват, ама все пак не върви да ги кача на yovko.net. Но ако някой се интересува мога да му осигуря копие по заявка.

  Отговор

 5. Май е по-добре да ги събера на едно CD и да ви го пусна на принципа на рутирането на пликове за писма? :)

  Отговор

 6. Адаш, аз отдавна съм спрял да програмирам. Отвреме на време си давам зор за някой друг скрипт – нищо повече. Дай нещо по-лесно ;)

  Отговор

 7. Аз на лекциите по Мрежова сигурност веднъж-два пъти съм обяснявал на студентите, че съзнавам, че е крайно време да се откажа от лошия навик в понеделник да ходя на работа – всеки път е едно и също, сънливо, мррзеливо и безрезултатно – но някак си все не успявам да го изкореня този навик…

  Отговор

 8. Йовко, нека да не е CD – качи ги някъде, кажи URL, аз ще се погрижа за разхвърлянето наляво-надясно, поне bandwidth имам :)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо