FSA Bulgaria

Тази снимка няма никаква художествена стойност, но затова пък е историческа. Да ме извиняват моделите ми, но понеже само единият е с бански, а другите двама по гащи, а това беше единствения художествен елемент в декора, което пък е трудно да бъде пресъздадено с толкова потопени телеса във водата, артистичността на фотоса се загуби и потъна под морското равнище.

Но защо е историческа – ами това са Пейо Попов, Сашо Шопов и Калоян Доганов, които са трима от петте члена на Управителния съвет на Сдружение „Свободен софтуер“. Нужно е да се отбележи както факта, че присъства Председателят Калоян, така и че тримата заедно имат кворум с 50%+1 гласа и могат да проведат легитимно заседание на Управителния съвет. Първото в историята водно заседание на този орган. И такова в действителност беше проведено във водата.

И така УС на ССС проведе свое редовно заседание с единствена точка в дневния ред като след гласуване единодушно излезе с решение по нея, което гласи: „Хубаво е на море!“

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Сладури! Другият път ще се присъединя и аз и ще направим 80% кворум :)

  Отговор

 2. Парадокс на Весо за членове във водата:

  Парадоксът на членовете във водата гласи, че ако тези N члена (N=3 за снимката пo-горе) са във водата и в епсилон околност около тях, във водата, влязат неограничен брой девойки, броят на членовете в епсилон околността се запазва.

  Отговор

 3. Изключение на Попов за размера

  такова… сещате се, де

  Отговор

Ако искате да споделите нещо