Rediscover the web

Колата, брат ми, е като жената… иска глезене, а и на харчене на пари може да я конкурира. Спреш ли да се грижиш за нея, значи е за смяна.

Това е най-ценната сентенция от днешната ми поща, изпълнена с много емоции, писма до вестниците, изглаждане на недоразумения и… изобщо сложно беше. Вместо на ИББ, където отсъствам вече не знам за кой път, предпочетох да отида на боулинг с колегите. Беше гот, а и не бях играл отдавна. Имаше идея да ходим някъде и след това, но за жалост имах планирани важни IRC-диалози и Жоро остана сам с една кола девойки. Аз закарах Кети и Цецо и се прибрах 10 минути преди online заседанието…

Днес беше 10 ноември – промяната, която беше подарена сякаш на този народ и той 15 години по-късно някак неволно и подсъзнателно свиква с нея насила, с апатия по-тежка от комата на Арафат. Затова определено по ценно е, че това бе първият ден на браузера Firefox 1.0 или втория на Fedora Core 3. Между другото 2-3 дни по-рано, някак в сянката на Firefox, се появи тихичко и версия 0.9 на Thunderbird – чудесният пощенски клиент с марка Mozilla.

Две неща ме впечатлиха днес в мрежата – едното е чудесното ревю на Firefox 1.0 за начинаещи на Еленко, за което заслужава бурни аплодисменти, а другото… това, което… просто оставям без всякакъв коментар…

2 коментара за “Rediscover the web”

  1. Към последния линк… Нямам думи! Просто, идиотско, незнам дали наистина хората се хващат на това, ама ако се хващат дайте и ние да направим така за прасетата дето отиват по коледа && нова година… 🙂

    Незнам и дали данните, които автора изнася за събраните средства са реални, завишени, с цел да си помислят хората че могат да го спасят, и да наливат пари, или пък занижени, с цел да си кажат хората, че са дадени малко пари и да наливат по повече, но… каквато и да е целта едно е сигурно – светът върви към тотално изпростяване…(или просто хората имат излишни пари, които не знаят как да си ги похарчат… що не вземат да ни ги дадат? Ние знаем как… 🙂 И ако действително по този (и подобни) начин могат да се правят добри пари… 🙂 Ще се замисля сериозно за проект с идеална цел… Шегувам се. Има и по-добри начини човек да си изкара парите. Както има и по-добри проекти за реализиране.

  2. Мисля, че да се плати на подходящи специалисти да му обяснят предимствата на вегетарианството ще излезе много по-евтино. Особено пък в перспектива.

    Доколкото съм чувал, в Англия счупване на ръцете и краката така, че да не зараснат никога както трябва, излиза към 50 000 евро.

    Чакам оферта от специалистите. С удоволствие ще им преведа колкото ми е по силите.

Вашият коментар