Регулиран стрес

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Много едностранно тълкуваш стреса. Той не изключва разумните действия. Всеки индивид си има типично поведение в такова състояние. При едни стреса мобилизира интелекта, при други го парализира, трети действат инстинктивно. Май е доказано само, че прекомерния стрес е бавно убийство.

  2. ами права е алекс :) при липса на стрес или при прекалено високо ниво на стреса не на хубаво. ниските нива на стреса поддържат хомеостазиса на организма, а липсата му го отслабва в определен смисъл и дори може да стане по-лесна мишена :) за болести

  3. Топлофикация са необходимото зло, което поставя хората гоотви за в ситуации, в които иначе никога не биха се поставили. Нещо като лошия учител от кунг-фу филмите.
    Тъкмо свикнах да се къпя със студена вода и пуснаха топлата. Някак бях разочарован, че съм загубил едно свое си качество… Вероятно ще се случи скоро и с теб. Бъди готов!

  4. Е, аз се сдобих с топла вода, още на следващия ден след като се похвалих „online“… Не можах да стана морж този път, но едва ли ще ми се размине – идва следващото лято – ей го, къде е… ;-)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: