SimpleTour 1 - въпроси и отговори

SimpleTour 1 - въпроси и отговори

Малко уточнения във връзка с минифотосеминарите на SimpleStudio и по-специално първите два, понеже пристигат повтарящи се питания по някои теми, а именно:

Въпрос: Темата „Основи на фотографията за абсолютно начинаещи“ е разделена на две части – ST01 и ST02, а материалът е описан общо. Първият и вторият семинар еднакви ли ще са?
Отговор: Не. Обхватът на темата е описан общо, но ще бъде разделен на две. Първата група ще има правото да избере дали ST01 да е по-технически или по-концептуално ориeнтиран. Останалият материал ще остане в ST02.

Въпрос: Трябва ли да присъствам и на двете части?
Отговор: Не е задължително. Но двата семинара ще бъдат различни и ще обхващат различни подтеми. Няма значение коя част сте посетили първо, винаги можете да посетите другата при някоя следваща итерация.

Въпрос: Посетилите част 1 ще имат ли някакво предимство при записването за част 2?
Отговор: Ако мнозинството от групата, записала се за част 1 настоява за такова, ще им дам достъп до формуляра за записвания за част 2 с предимство.

Въпрос: Цената на част 2 същата ли ще бъде?
Отговор: Да. Или малко по-ниска. Посетилите част 1 ще ползват със сигурност малка отстъпка от цената на част 2.

Въпрос: Докога най-късно мога да се запиша за част 1? И кога ще има подробности за част 2?
Отговор: Докато има свободни места, но е желателно да не е по-късно от 14-15 април 2011. Като приключим с резервациите за част 1 ще анонсирам част 2. Предполагам към края на следващата седмица или в дните преди Великден.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България