Skype

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Да размениш с някого няколко думи чрез sms е в пъти по-скъпо от това да набереш номера му. И не, не визирам тарифите и сметките на gsm операторите.

    70 символа.. толкова е един sms. Можеш да подбереш всяка буква. Можеш да наредиш внимателно всяка точка или удивителна. Можеш да натиснеш плахо бутончето за изпращане, а после да стискаш силно телефона докато извибрира в отговор. Можеш да си въобразиш, че си написал този sms, защото човекът отсреща значи нещо за теб. И да се връщаш от време на време към екрана на телефона за половин минута спомен за точно тези думи… Защото думите избледняват.. и се забравят.. остават само онези, написани някъде.. в писмата, в sms-ите, в коледните картички.. в историята на skype.. :-)

  2. Остават тези думи, които са запазили значението си по един или друг начин, за някого. Тези, които не са били поставени под съмнение или не са останали недоразбрани и недооценени. Иначе… и със златни букви в канара да бъдат изсечени, пак няма да е същото.

  3. И аз съм писал ужасно дълги писма, не е същото като телефонни разговори (но съм и говорил с часове)… :-)

    Този пост ми навя разни спомени… :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: