Най-накрая и в София заваля сняг, който за първи път тази година има възможност да понатрупа (ако следобед или утре не изгрее пак пролетното слънце). Гледайки през прозорците на офиса се вижда същия забързан и сив град, но завиван постепенно от парцалена бяла и чиста завивка. Не че имам нещо против топлата зима, всъщност принципно не харесвам особено зимата, но все пак някак тази зима съвсем без сняг щеше да е трудна за отчитане в календара.

Дано само зимата не е offset-ната и да не започва тепърва, защото и пролет чак през май ще е толкова неуместна, колко и зима през пролетта…

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Дам, и сезоните не са това, което бяха. :)

  Отговор

 2. Май това беше снега за тази година. Спомням си, когато бях малък ноември месец в София имаше преспи и си беше истинска зима. Какво става сега не знам…а някои хора не вярват в глобалното затопляне и последиците от него…

  Отговор

 3. А аз тук в Петрич какво да кажа.
  Даже и малко сняг не заваля.
  Ходя до Благоевград всяка седмица и пак нищо.
  Това ми е първата година без сняг.

  Отговор

 4. Хм, и аз какво друго да кажа, освен че наистина със снега май се разминахме тази година… А може би други такива ще има… Кой знае – времето се променя може би (дори и да не ни се иска да си признаем).

  Аз все пак, добре че се покатерих на Витоша два пъти през зимата, та видях истински сняг;-)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо