Среднощни

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Аз предлагам да спортуваме здраво следващите 18 години, да си лягаме рано и да сме умерени във всичко (освен любовта)! ;-)

  Току-виж сме си останали в добра форма… А и защо не? :)

 2. Мишелски, абсолютно те подкрепям! А щом в името на любовта ще правим изключения, може (отвреме навреме) да си лягаме и малко по-късно? То нали и за спорт минава ;)

 3. @Йовко: Май Иван нещо ни намеква, че ако сме се разсъхнали съвсем на по петдесет-и-нещо, той ще е на линия да снима Принцесата на бала! :-D Тъй че предлагам да поддържаме форма – пък, няма лошо и тримата да снимаме, нали?… ;-)

  @Turin: Що да нямаме балове през 2020 година?… И приказки ще има – вярно, може би ще са триизмерни и ще ги прожектират направо в малък чип в главата, ама ще има! :)))

 4. А, сигурно ще има балове – то аз за друг оптимизъм казвах… Нищо де, много сладък чат сте си направили. А Мишел, не прекалявай със спорта – нали знаеш, едно от най-вредните неща е „активният спорт“. Спортува се умерено. ;) …то като с всичко май, де… ;)

 5. @yovko:
  Ще подскачаме на един крак, че как! ;-)

  @turin:
  То трудно може да се прекали със спорт, ти пък. Аз правя само по малко лицеви опори всеки ден, това е… :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: