SТ02-01: На море със SimpleStudio

SТ02-01: На море със SimpleStudio

Хайде на море! Вторият семинар на SimpleStudio с втората половинка на темата „Основи на фотографията за абсолютно начинаещи“ ще се случи между 13 и 15 май 2011 край пясъчните плажове на южното ни черноморие, точно преди началото на курортния сезон. И още по-точно в Приморско, в прекрасния и уютен хотел Пламена Палас, който вече два пъти е печелил наградата Хотелиер на годината (през 2006 и 2008 година).

Хотелът се намира във все още тихата северна част на Приморско, достатъчно далеч от курортната шумотевица на градчето и на 200м от прекрасния, широк и просторен северен плаж, чийто пясъчни дюни се простират чак до бившата резиденция Перла – едно от райските кътчета на българското черноморие – и резервата „Ропотамо“. Освен него наблизо е и природния резерват “Аркутино” и защитената територия на блатото Стамополо. Резерватът Ропотамо е известен със скалните си феномени и множество редки животински и растителни видове, в резерват Аркутино може да се насладите на рядко срещани водни лилии, а от Веселите скали – осеяно с големи заоблени камъни място – се вижда голяма част от река Ропотамо от птичи поглед.

Приморско се намира на 52km южно от Бургас, на 442km от София. Има редовни автобусни линии до Бургас и Приморско, както и от Бургас до Приморско, включително железопътен транспорт до Бургас.

Хотел Пламена Палас предлага стилен комфорт в модерно обзаведените си стаи, приятен ресторант, интернет, безплатен паркинг, открит басейн, джакузи, и басейн за деца. Сградата е с централна климатична инсталация, а контролът на достъпа е електронен.

Програма на семинара:
– 13 май (петък) – пристигане, настаняване, запознаване
– 14 май (събота) – закуска, фотокафе, практически занимания
– 15 май (неделя) – закуска, самостоятелни занимания, отпътуване

Цена за участник, ползващ самостоятелна стая: 135лв
Цена за участник, споделящ стая с друг участник: 115лв*
Пакетна цена за участник с един придружител в стая: 185лв**

  • Очаква се да регистрирате двама участници или да сте сигурни, че ще присъства друг, който е склонен да споделя обща стая с вас. В противен случай ще трябва да доплатите за самостоятелна стая.
    ** Дали ще си водите придружители със себе си за компания или споделяне на екскурзията е въпрос на ваш личен избор. Но имайте наум, че те нямайки право да участват в заниманията на групата, може би ще се чувстват изолирани, а така навярно ще разфокусират вниманието ви. Препоръчително е групата да остане съсредоточена върху това, заради което се е събрала – снимането. Семейните излети или забавленията за децата навярно ще са по-приятни и пълноценни за всички ако ги планирате за друг уикенд, но това, разбира се, е ваше лично решение.

Участниците в семинар ST01-01 ползват допълнителна 5% отстъпка от горните цени.

Цената включва участието в семинарната група, две нощувки със закуска и използване на семинарната зала с мултимедия на хотела. Безплатният интернет в рамките на хотела се подразбира. Цената не включва транспорт, обяд и вечеря. При възможност, организаторите могат да ви предложат транспорт ако друг участник е декларирал, че може да вземе допълнителни хора със себе си.

Авторските права върху снимките, направени по време на семинара принадлежат на техните автори. Организаторите си запазват правото да използват споделени с тях кадри за популяризиране или документиране на семинарите. Когато за снимките е позирал модел, такива кадри не могат да се публикуват без изричното съгласие на модела.

[ЗАПИСВАНИЯТА ЗА СЕМИНАРА ПРИКЛЮЧИХА]

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България