Teach :: BY-NC-ND download

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Аз съм чувал за подобна услуга тук. До колкото са ми обяснявали, даже има подобни агенции с офис и телефон, на който можеш да се обадиш и да предложиш или потърсиш превоз. Разказвали са ми, че най често го правят студенти, които се прибират за уикенда от Монтреал до Кебек Сити или до някои други по-малки градове. Аз още не съм се възползвал от тази услуга, но благораря че ми я напомни. Ще я имам предвид за една екскуризя до Кебек Сити.

  2. Надявам се в България такава идея да работи добре. В Германия работи, и то доста успешно. Има такива, които се плащат (mitfahrtzentrale.de), и такива които са безплатни (mitfahrgelegenheit.de). Студентите са най-редовни, излиза доста по-изгодно от пътуване сам с кола или пък ако се ползват железниците.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: