The End

The End

„This is the end
My only friend, the end…“

(The Doors)

Тази пиеса на The Doors всъщност е тъжна (май?)… Но на мен никак не ми е тъжно. Един съсипващ уикенд е вече минало. Свърши вече – свършиха всичките срещи, свърши и WebDev конференцията, мина и изпита на LPI, пресконференцията в БТА, утре и Глен си заминава… Ура! Другият уикенд ще си почивам за два!

Днес изпита бе по-изненадващ от очакваното за доста хора (и за мен също – признавам си), но какво от това – аз и без това така и не намерих време дори да погледна за какво ще се изпитваме, така че това, което не знаех днес, дори и да се бях готвил пак нямаше да го погледна. Така че ако съм минал бариерата ще е повече от добре, а ако пък не – вече е ясно какво трябва да се очаква следващия път 🙂

За бога, защо като правим пресконференции за събития на ССС все се случва нещо? По време на OpenFest бяха застреляли някого някъде и интересът към нас беше сравнително слаб. Този път пък взел, че се запалил Министерски съвет… От цялата лудница вчера даже и не съм разбрал новината – едва днес научих. Вече ме е страх да планираме пресконференции – дявол знае какво ли ще се случи третия път?

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България