The End

„This is the end
My only friend, the end…“

(The Doors)

Тази пиеса на The Doors всъщност е тъжна (май?)… Но на мен никак не ми е тъжно. Един съсипващ уикенд е вече минало. Свърши вече – свършиха всичките срещи, свърши и WebDev конференцията, мина и изпита на LPI, пресконференцията в БТА, утре и Глен си заминава… Ура! Другият уикенд ще си почивам за два!

Днес изпита бе по-изненадващ от очакваното за доста хора (и за мен също – признавам си), но какво от това – аз и без това така и не намерих време дори да погледна за какво ще се изпитваме, така че това, което не знаех днес, дори и да се бях готвил пак нямаше да го погледна. Така че ако съм минал бариерата ще е повече от добре, а ако пък не – вече е ясно какво трябва да се очаква следващия път 🙂

За бога, защо като правим пресконференции за събития на ССС все се случва нещо? По време на OpenFest бяха застреляли някого някъде и интересът към нас беше сравнително слаб. Този път пък взел, че се запалил Министерски съвет… От цялата лудница вчера даже и не съм разбрал новината – едва днес научих. Вече ме е страх да планираме пресконференции – дявол знае какво ли ще се случи третия път?

2 коментара за “The End”

  1. Всичко е наред докато не започнат да го свързват със ССС. Тогава вече ще става лошо 🙂

  2. Може би аз бях единствения външен човек на тази конференция, който дойде чисто от любителски интерес, но все пак да кажа нещо..

    Вестниците и медиите главно ги интересува скандала или нещо ново, нечувано, невиждано:)) Те просто така се продават. Та за тях едно сухо представяне на факти не буди никакъв интерес и при наличието на пожар в МС естествено е това да е водещото за деня. Ако обаче беше извъртяно по-така, например "Първи в Източна Европа имаме сертифицирана организация за провеждане на изпити по Линукс!" (дори и това звучи много техничарско, но все пак..) или "На първо място сме по брой на сертифицирани Линукс специалисти!". Ей такива ми ти работи. Иначе денят за пресконференцията беше избран много правилно – неделя, когато е абсолютен глад за новини, но следващия път трябва да наблегнете на сензацията.

    Иначе на мен ми хареса и напълно ви подкрепям.

Вашият коментар